League of Legends-ben hogyan tudok képet küldeni a riotnak h kapjak rp-t?
Figyelt kérdés
Az értelems válaszokat előre is köszönöm!2015. jún. 3. 02:42
1/8 anonim válasza:
Milyen képet akarsz küldeni? Mármint van valami verseny amiről nem hallottam, és azon lehet nyerni RP-t? Vagy csak úgy akarsz kapni?
2/8 anonim válasza:
1# ha pár RP hiányzik valamihez akkor általában egy képért cserébe küldenek.
írj a játékos támogatásnak egy levelet és csatold mellé a képet.
3/8 anonim válasza:
Kemény 10-20 rp-t egyszeri alkalommal ki tudsz kuncsorogni, nehogy azt hidd hogy osztogatják.
4/8 anonim válasza:
Amúgy rajzolsz, beszkenneled vagy alapból a gépre rajzolod, és elküldöd egy csatolt fájlban a támogatásnak.
5/8 anonim válasza:
De ne felejtsd el megírni hogy "őt meg őt szeretném megvenni, de 8 rp hiányzik, kérem segítsenek ki", vagy valami ilyesmi. Ha csak úgy kuncsorogsz akkor cumi mert nem lesz elég semmire.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem nekem egy cím kellene ahova írjak! :)
2015. jún. 6. 14:01
7/8 anonim válasza:
felmész az eune.leagueoflegends.com/hu/ oldalra, fent a támogatás gomb, onnan már igazodj el magad.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. jún. 7. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!