Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends - Supportok?

League of Legends - Supportok?

Figyelt kérdés
Egyetlen supporttal tudok játszani Thresh. Kellene még valaki ha ő bannolva lenne vagy elvinné másik csapat stb...Kiket tudtok ajánlani? Amit én néztem az Nami és Lulu ők jók vagy inkább próbáljak valaki mást?
2015. jún. 1. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkettő szerintem nagyon hasznos a mostani metában, nekem a mainem Lulu. Az egyik legjobb, mivel szinte sosincs bannolva, sok képessége van és az ulti életeket menthet, csak meg kell tanulni hogy a 3 képessége közül melyik mit csinál ellenségen és csapattárson.

Nami is jó, a passzívja sokat segíthet, ha menekülni kell, vagy akár üldözni valakit.

Akit még esetleg ajánlok, mert mostanában jók: Leona (csak be kell ugrani és a többiekre bízni magad~), Nautilus is mostanában elég felkapott lett, az ultijával kiszedheti az adc-t a másik csapatból, hookal bemehet először és nagyon tankos, meg esetleg még Sona, őt könnyebb kezelni, healje is van, ultija pedig szuper.

Soraka, Janna, Taric, Ali mostanában háttérbe szorultak, Bardhoz pedig nagyon sokat kell gyakorolni hogy menjen.

2015. jún. 1. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előzővel nem teljesen értek egyet. Mostanában gyakran hoznak tankos supportot, amilyen az áltatla írt Nautilus, azonban Alistar is újra jó meta, a legutóbbi fordulóban szinte minden meccsen volt, de messze nem oylan könnyű, mint amilyennek látszik. Annie is gyakori magasabb szinten, a több emberes hard cc-je miatt. Morgana nekem örök favorit, és ahogy a tapasztalatok mutatják, meg is állja a helyét. Lulu is jó, de szerintem mid/topra AP-sként jelenleg jobb, mint supportnak, bár oda is teljesen korrekt. Namit mostanában ritkán látni, Sonát szintén. Janát viszont kifejezetten ajánlom, ha jól megtanulod, nagyon hasznos lehet a tradelés és a disengage lehetősegek miatt.
2015. jún. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!