Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a Dirt 2 CD kulcsa?

Mi a Dirt 2 CD kulcsa?

Figyelt kérdés
A Dirt 2-ben amikor több játékos módba szeretnék kapcsolni és online kapcsolódni akk. bekell írni v.mi CD kulcsot. De mit?
2010. febr. 26. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
A játék dobozában nem volt benne?
2010. febr. 26. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Ugy töltöttem le.
2010. febr. 26. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Akkór meg mit vársz CD kulcsot -_-" vedd meg!!!
2010. febr. 26. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

JAAJ ,már kivagyok.Mi a rossebbre adna ki érte több 10 ezer forintokat ,mikor a netről tök ingyen letöltheti!Az enyém is a netről van letöltve és én is tudom nyomatni multiba ,de nekem nem kellett serial code.Keresgélj a google-ben azért.

Pl. vegyem meg eredetibe pl. a PROTOTYPE-ot mi?És adjak ki érte kb 15 ezer forintot ,mikor 3 nap alatt végigjátszom?Na azt már nem!Haverom elhozta az eredeti Gears of WAR-ját és SEMMIVEL ,de SEMMIVEL nem volt jobb,mint a netről letöltött változat.Inkább megtakarítom azt a 10 ezer forintot vmi értelmes dologra!!!

2010. febr. 27. 09:10
 5/10 A kérdező kommentje:
ok köszi :) megpróbálom még xD
2010. febr. 27. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Válasz: Ó igen mennyire megéri letölteni. A fa*** igen?? letöltöd??? oké. Csak nem gondolsz bele hogyha mindig csak letöltögedsz egy idö után a PC-s kiadók erösen el fognak gondolkodni h megéri -e nekik PC-re fejleszteni. Ennek az lessz a következménye h a PC-ek át fognak menni vmilyen konzolos cégre fejleszteni. És kb 5 év mulva nem lessz kiadó aki kiad PC-re. És ennyi ,kihal a PC-s játékipar. És mi NORMÁLIS NEM abe**ált p******** azt vesszük észre h már nem tudunk venni szép magyar forintra pc-s játékot mert ti sunnyadékok annyit LOPTATOK a cégtöl h nekünk nem maradt semmi. És persze most is ti vagytok felháborodva de nem gondolkoztok csakis az önérdekeiteket nézitek. Csak gondolj bele, csinálnál 1 játékot .Beleraknád szívedet lelkedet (és az összes pénzedet) De reménykedsz h majd ez a pénz vissza fog jönni. HÁT NEM!!! Mert kb csask 5 ember vette meg és MINDENKI MÁS CSAK LETÖLTÖTTE.Hát kössz szépen elörre is b+. És aztán ne csodálkozz h egyszer elkapnak az utcán és jól elvernek. -_-"
2010. febr. 27. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van ,de nem vagyunk olyan hülyék ,hogy ahogy már említettem kidobjunk 15 ezer forintért egy rohadt PC-s játékért ,amit majd 2-3 nap alatt végigjátszom.És főleg PC-re nem fogok megvenni egy játékot sem.Ha lenne egy rakás pénzem akkor már eleve nem PC-t vettem volna ,hanem PS3-at vagy Xbox-ot na és arra megvettem volna eredetibe.Én lewarezolom ,így nekem tök ingyen van és nem kell 10 ezreket kidobnom az ablakon.Csá!
2010. febr. 27. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Mármint abban van igazad ,hogy ha pl. én készítenék egy játékot szívvel lélekkel és azt csak úgy lelopnák a netről.Tényleg xar lenne.
2010. febr. 27. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
és abba nem gondolsz bele te láma hogy mennyi szponzora van egy ilyen cégnek? válság van enm fogom a szüleimet baszogatni hetente hogy ekll új játék. inkább letöltöm, és akkor miovan? mindenki úgy csinálja? ha nem tudod a cd kulcsot akkor ne irogass. nemtudja valaki a cd kulcsot?:D
2010. júl. 7. 11:06
 10/10 anonim válasza:
írjanak olyan játékot amit nem lehet crackelni...
2010. szept. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!