Az utóbbi idők legjobb RPG-je szerintem,(és nem csak szerientem) mindenhol -metacriticen is- jó értékeléseket kapott.
Akció RPG szóval a harcrendszert meg kell szokni nem a szokásos skilleket lövök el stílus, de a világ és a karakterek marha jól meg vannak csinálva.
Megéri a pénzét!
Szerintem sincs baj a harcrendszerével. Én Ps4-en játszom és nagyon jól működik. Azt mondják, hogy eléggé bugos, ami talán igaz is egyszer-kétszer beakadnak a szörnyek, és a ló is sokszor megőrül. )Ajánlom ilyenkor a hajeffekt kikapcsolását.)
Ami meglepett, hogy a barkácsolás, az alkémia és a felderítetlen területek ( szörnyfészkek, banditatáborok, rejtett kincskek, őrzött kincsek, barlang bejárat, új helyszínek, elhagyott városok) meglátogatása nagyon fontos!
Nagy segítség egy kiváló fecske harc közben, vagy egy macska amikor barlangokat kutatsz fel.
Én 30.-as szinten Velenben találtam egy 328-367-es ezüstkardot! Tehát deríts fel mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!