Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Witcher...

Mi a véleményetek a Witcher 3-ról?

Figyelt kérdés

2015. máj. 30. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas az irányítása és a harcrendszere.
2015. máj. 30. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
A szokásos AAA hulladék.
2015. máj. 30. 12:42
 3/7 Csori96 ***** válasza:
A harmadik részt csak kipróbálni tudtam, mivel nem elég erős a videokártyám, és nincs meg a stabil 25 FPS sem. De az előző részeket imádtam, és mivel a Wild Hunt elméletileg minden téren előrelépés azokhoz képest, így valószínűleg ez is tetszeni fog. Szerintem egy ilyen játéknál, ahol a történeten van a hangsúly, az irányítás és a harcrendszer lényegtelen, bár nekem az első rész sokak által kritizált harcrendszerével sem volt gondom. Aki ilyen apróságokon fenn tud akadni, annak szerintem nem való ez a játék.
2015. máj. 30. 13:50
 4/7 Gugu Gabor ***** válasza:

Az utóbbi idők legjobb RPG-je szerintem,(és nem csak szerientem) mindenhol -metacriticen is- jó értékeléseket kapott.

Akció RPG szóval a harcrendszert meg kell szokni nem a szokásos skilleket lövök el stílus, de a világ és a karakterek marha jól meg vannak csinálva.

2015. jún. 1. 00:57
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#4: Nem a stílussal van a gond, hanem a megvalósítással. Iszonyatos késéssel reagál a gombnyomásokra, a kitérés szinte semmit sem ér, Geralt a harc közepén képes felkapaszkodni a lóra, ahol annak rendje és módja szerint szitává lövik, stb.
2015. jún. 1. 08:00
 6/7 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Nem tudom hol a gond, én pc-n játszom (konzolokhoz fingom sincs), de itt az irányítás egész jól konfigurálható ill a lóra felszállás gombot nem használlod harcban...
2015. jún. 1. 09:01
 7/7 anonim válasza:

Megéri a pénzét!

Szerintem sincs baj a harcrendszerével. Én Ps4-en játszom és nagyon jól működik. Azt mondják, hogy eléggé bugos, ami talán igaz is egyszer-kétszer beakadnak a szörnyek, és a ló is sokszor megőrül. )Ajánlom ilyenkor a hajeffekt kikapcsolását.)

Ami meglepett, hogy a barkácsolás, az alkémia és a felderítetlen területek ( szörnyfészkek, banditatáborok, rejtett kincskek, őrzött kincsek, barlang bejárat, új helyszínek, elhagyott városok) meglátogatása nagyon fontos!

Nagy segítség egy kiváló fecske harc közben, vagy egy macska amikor barlangokat kutatsz fel.

Én 30.-as szinten Velenben találtam egy 328-367-es ezüstkardot! Tehát deríts fel mindent!

2015. jún. 26. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!