Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wither 3-Wild Hunt játékról...

Fodor Vajk kérdése:

Wither 3-Wild Hunt játékról lenne 2 fontosabb kérdésem többi lent (? )

Figyelt kérdés

1.Hogyan tudom fejleszteni 2,3 szintre a Jeleket mert többször kiírta hogy Axii 2.szint szükséges de sehol sem tudom szintet léptetni.

2.Mostanában ráfüggtem a Gwynnt-re és nem nyerek sokat mert a kocsmárosoknak jó lapjai vannak.Tudtok olyan ellenfeleket ajánlani akiknek gyengébb lapjaik vannak?Illetve valam Gwynnt kártyaboltot ha van?

Előre is köszi!

#Witcher #Gwynnt
2015. máj. 28. 13:45
 1/2 Gugu Gabor ***** válasza:

A jeleket a karakter lapon tudod fejleszteni, ahhoz hogy működjön is a középen lévő négyzetekbe kell behúznod az aktuális jelet képességet. (szóval oda kell figyelni hogy mire osztogatod a pontokat)

A 2. szinthez írja hogy hány pontot kell az adott típusból elkölteni, vagyis nem elég ha csak az Axii-t fejleszted.

Kártyabolt kifejezetten nincs, kereskedőknél kocsmárosoknál néha lehet venni lapokat, viszont vannak kártyás questek, ha azokat csinálgatod ott minden embernél az első győzelemért kapsz majd lapokat.

2015. máj. 28. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem feltűnt hogy miután a Komoly tétek nevű küldetést teljesítettem utána a sima NPC-knek is sokkal jobb lapjaik lettek. A vörös báróval kaptam ki utoljára, miután teljesítettem a komoly tétek küldetést hírtelen kikaptam az első ellenfelemtől.
2015. szept. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!