War Thunder Vs. WoT & WoWP?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, szerepelt már itt pár ilyen kérdés, és olvasgattam is őket, de engem az érdekelne, hogy MOST mi a véleményetek róluk. Ugyebár egy éves kérdés óta kijött pár patch meg javítgatások, kíváncsi lennék a véleményekre, kinek melyik tetszik jobban, vagy hogy mi az ami egyáltalán nem tetszik jelen pillanatban. Repülős és tankos részlegről egyaránt jöhetnek a vélemények.2015. máj. 27. 17:13
1/12 anonim válasza:
WoT. WarThunderrel és WoWP-al nem is nyomom már egy éve ha nem több.
2/12 A kérdező kommentje:
És milyen okból nem?
2015. máj. 27. 17:21
3/12 anonim válasza:
wt és wowp-vel kb. 2-2 csatát játszottam, hát nem tom, nem jött be
wot 4ever <3
4/12 anonim válasza:
meg most is WT, amit benne szeretek az egy patchben sem valtozott
5/12 anonim válasza:
wot fizetős, ha jó statokat akarsz akkor keményen kell fizetned. Előnye hogy árkád, élvezetesebb lenne a játék. War thunder szimulátor inkább, ami azért baj mert önmagában nem izgalmas vezetni egy tankot.
6/12 anonim válasza:
War Thunder, minden szempontból jobb, mint a WoT a WoWP meg egy szemét egyenesen, szóval annál csak jobb lehet.+
8/12 anonim válasza:
War Thunder nagyon jó a repülős részén,de a tankos túl szimulátoros. World of Warplanes szerintem elég rossz lett.
És így nekem egyértelműen a World of Tanks a kedvencem. Hiába mondja mindenki hogy, egyre rosszabb, meg hogy erősen P2W, szerintem ha tudsz játszani akkor élvezhető. Mindegyik játékra értve, aki nem játszott vele, csak 1-2 kört,vagy videót nézett róla,az ne mondj azt hogy rossz.
10/12 anonim válasza:
A War Thunder veri magasan a WOT-ot, sokkal profibb játék minden szempontból, repülős és tankos részlegen egyaránt. Nem hibátlan, vannak még javításra szoruló dolgok bőven, de még így is nagyságrendekkel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!