Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War thunder vagy world of tank?

War thunder vagy world of tank?

Figyelt kérdés
Ti melyikkel szoktatok játszani, és miért azzal? Szerintetek melyik játék a jobb?
2015. ápr. 11. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:

kezdodik egy ujabb kommenthaboru.

War thunder, a miertet mar leirtam a tobbi ilyen kerdesben.

2015. ápr. 11. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel kategória szempontjából két különböző játékról van szó így nem lehet meghatározni hogy melyik a jobb. A War thunder egy szimulátor még a wot egy kiegyenlített játék. Wotban nem számít a távolság a lövéseknél, csak ráteszed a célt a tankra és tűz, a tank mozgása sem olyan mint a valóságban ( bár ez most változni fog) és eleve az hogy élete van a tankoknak és nem egy jó találat kell ahhoz hogy kilőj egy tankot mint a war thunderban. Én wottal játszom a war thundert még nem próbáltam.
2015. ápr. 11. 11:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, én war thunder jobban szeretek játszani mert élvezetesebb grafikailag/játékmenet szempontjából, viszont nagyon kevés a magyar játékos ground forces résznél és nem valami felkapott nálunk. :/

Hosszútávon szerintem a war thunder többet fog nyújtani, mert legalább ott tank/repülő vagy repülő/hajó részek is lesznek ami nagyon megdobja, viszont a wot meg jobb oda szögezi az embert jobb küldetései vannak, csapatmunka ott élvezetesebb, és tier 10 is jobban megvan csinálva, war thunder ott tier V eléggé frusztráló tudd lenni.

2015. ápr. 11. 11:40
 4/7 CptTomato ***** válasza:

A warthunder egy már már ...sőt kis túlzással rá is lehet fogni hogy szimulátor, annak tökéletes, legalábbis a repülős része. A ground forces-ből amit láttam meg az a kevés amit játszottam vele....hmm.. hát nem köszönöm....

A wot pedig egy "agyatlan" lövölde, kérdés hogy kikapcsolódni akarsz, vagy "komolyat" játszani?!

Azonúl pedig a wot összevisszasága hogy mi történelem hű benne és mi nem ... az teszi élvezetessé és pörgössé. Míg a WT (számomra) arról szól hogy vársz ameddig csak az idegeid bírják hogy mégre megmoccanjon egy pixel hogy aztán oda durrants.

2015. ápr. 11. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez most nagyon olyan mint a Counter Strike vs Arma ! :D De igazad lehet!
2015. ápr. 11. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
War thunder egyértelműen. Minden szempontból élvezetesebb, játszhatóbb, játékos barátabb, mint a WoT és ami fontos még számomra, az az, hogy a War Thunder jutalmaz a jó teljesítményért, a WoT meg büntet, ha vesztettél.
2015. ápr. 11. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:

"...nagyon kevés a magyar játékos ground forces résznél és nem valami felkapott nálunk."

És ezzel meg is válaszoltad, nekem miért szimpatikusabb a War Thunder... :)

2015. ápr. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!