War thunder vagy world of tank?
kezdodik egy ujabb kommenthaboru.
War thunder, a miertet mar leirtam a tobbi ilyen kerdesben.
Értem, én war thunder jobban szeretek játszani mert élvezetesebb grafikailag/játékmenet szempontjából, viszont nagyon kevés a magyar játékos ground forces résznél és nem valami felkapott nálunk. :/
Hosszútávon szerintem a war thunder többet fog nyújtani, mert legalább ott tank/repülő vagy repülő/hajó részek is lesznek ami nagyon megdobja, viszont a wot meg jobb oda szögezi az embert jobb küldetései vannak, csapatmunka ott élvezetesebb, és tier 10 is jobban megvan csinálva, war thunder ott tier V eléggé frusztráló tudd lenni.
A warthunder egy már már ...sőt kis túlzással rá is lehet fogni hogy szimulátor, annak tökéletes, legalábbis a repülős része. A ground forces-ből amit láttam meg az a kevés amit játszottam vele....hmm.. hát nem köszönöm....
A wot pedig egy "agyatlan" lövölde, kérdés hogy kikapcsolódni akarsz, vagy "komolyat" játszani?!
Azonúl pedig a wot összevisszasága hogy mi történelem hű benne és mi nem ... az teszi élvezetessé és pörgössé. Míg a WT (számomra) arról szól hogy vársz ameddig csak az idegeid bírják hogy mégre megmoccanjon egy pixel hogy aztán oda durrants.
"...nagyon kevés a magyar játékos ground forces résznél és nem valami felkapott nálunk."
És ezzel meg is válaszoltad, nekem miért szimpatikusabb a War Thunder... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!