Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem kapok soha cuccot a...

Miért nem kapok soha cuccot a Team fortress 2-ben?

Figyelt kérdés
Már vagy egy 5-6 napja játszom (ami nem tűnik soknak), de elég volt arra, hogy belejöjjek. Eddig összesen 2 fegyvert szereztem és csak annyi sapkát, amit a teljesítményekkel tudtam. De tényleg csak 2 fegyvert találtam, ráadásul igen gyakoriakat és gyengéket. Most kezdett játszani a barátom is. felhívtam az egyik szerverre és máris jönnek neki a cuccok, pedig nem több, mint 9-et ölt. (én úgy 130-nál tartottam). Máskor is volt ilyen, hogy volt vagy 240 pontom (ezzel vezetek is) és mindig nem kapok semmit, erre ránézek a chat-re, valaki szépen megkapta az egyik legjobb heavy fegyvert. Nézem hány pontja van:....6! Miért van az, hogy a barátaim és minden játékos folyamatosan kapja a cuccokat, nekem pedig összesen 2 van? :,(

2015. máj. 26. 21:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. jún. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!