Miért nem kapok soha cuccot a Team fortress 2-ben?
Figyelt kérdés
Már vagy egy 5-6 napja játszom (ami nem tűnik soknak), de elég volt arra, hogy belejöjjek. Eddig összesen 2 fegyvert szereztem és csak annyi sapkát, amit a teljesítményekkel tudtam. De tényleg csak 2 fegyvert találtam, ráadásul igen gyakoriakat és gyengéket. Most kezdett játszani a barátom is. felhívtam az egyik szerverre és máris jönnek neki a cuccok, pedig nem több, mint 9-et ölt. (én úgy 130-nál tartottam). Máskor is volt ilyen, hogy volt vagy 240 pontom (ezzel vezetek is) és mindig nem kapok semmit, erre ránézek a chat-re, valaki szépen megkapta az egyik legjobb heavy fegyvert. Nézem hány pontja van:....6! Miért van az, hogy a barátaim és minden játékos folyamatosan kapja a cuccokat, nekem pedig összesen 2 van? :,(2015. máj. 26. 21:05
1/11 anonim válasza:
A játék random sorsolja a cuccokat, nem az számít te mennyit ölsz. Ennyi erővel minden profi csinálna kis smurföket és halálra szedné magát cuccal, másoknak meg semmi se maradna.
2/11 A kérdező kommentje:
De akkor, miért nem kapok soha semmit? Ilyen balszerencsés lennék?
2015. máj. 27. 14:56
3/11 anonim válasza:
látod, nincs szerencséd.
Amikor én CS:GO-zok, 100 ajándékból talán 1-et én kapok, az esetek 70%-ban meg a legrosszabb kis nyomi kapja a csapatunkban, az is nagyszerű látvány. "Sebaj fiam, szar voltál, nesze egy jó skin, maradj szar továbbra is".
4/11 A kérdező kommentje:
De ez már nem lehet véletlen, ahhoz már túl sok mindent láttam... van egyáltalán magyar support-ja a tf2-nek?
2015. máj. 27. 17:58
5/11 anonim válasza:
írj nekik angolul, miért kéne ahhoz magyar.
6/11 anonim válasza:
Az is sokat számít, hogy Prémiumos vagy e.
A Prémiumoknak nagyon sok fegyvert, akár sapkát is dobhat, míg az ingyeneseknek hetente alig 3-at. ( Nagyon keveset )
7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen... Néha azért szoktam kapni.
2015. jún. 6. 15:42
8/11 noel37 válasza:
1. Csak PRÉMIUMOS kaphat sapkát! Ingyenes nem!.
2.1 héten kapsz kb 6 cuccot
9/11 anonim válasza:
Csak a prémiumos kaphat sapkát! És itt van a tárgytalálás gyakorisága(Forrás: [link] jelenlegi tárgytalálási rendszer 2010 Április 10.-én lett bevezetve.[1] Garantált, hogy a játékosok találnak tárgyakat 30-tól l70 percig terjedő időközönként, átlagosan 50 minutomonként.
10/11 anonim válasza:
Bocsi elrontottam itt találod meg : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!