Elder scrolls online kapható valahol?
Mindegyik magyar oldalon fizikai változatára azt írták, csak június 9-én jelenik meg, pedig már van egy ideje (lehet csak digitálisan), egy helyen találtam de ott 17-18.000 volt, annyit meg nem adok érte.
Valahol van még elfogadható áron?
vedd meg digitalisan.
ha a lassu net miatt kell dobozosan akkor sem csinaltal semmit mert egy rakast fog patchelni, szoval ugyanott vagy.
A fenti dárum a konzolosokra vonatkozik. A dobozos PC verzió szép ugyan, de egy cetlin és a lemezen kívül semmi sincs benne (a limitált kiadások már mindenhol elfogytak). Gyanítom, ha újra megjelenik, akkor egy még igénytelenebb DVD tokban fogják árulni.
Ahogy az előző is írta, több gigabyte-ot le kell úgyis tölteni, tehát a lemezessel nem vagy sokkal beljebb.
Ezek a legolcsóbbak, amiket találtam. Elder Scrolls Online-ra 10 ezer forint alatt ne nagyon számíts. A jó hír viszont, hogy már nincs havi díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!