Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyit kell javítani az...

Mennyit kell javítani az mmr-en, hogy jobb csapattársakkal dobjon össze?

Figyelt kérdés

Üdv

Régi accomat megtaláltam és most felakarom húzni lv.30-ra ,8.7 / 5.3 / 11.9 a jelenlegi mmr.

Meddig toljam fel,hogy javuljanak a csapattársak,mert olyanokkal dob össze,hogy fonom tőlük a hajam

2015. máj. 18. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Az MME elsősorban a win/lose arányodtól függ. Nyerj többet, jól játszva, és javulni fog.

2015. máj. 18. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Jól játszva ... 14/3/21 udyr-ba jungle-ztem 2 afk volt és ezért kikaptunk mert 3v5-be csak húzni tudtuk,ezért surrenderltünk...

Ilyeneket kapok folyton

2015. máj. 18. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Tipikus babyrage poszt... Azt se tudod mi az az MMR... Attól, hogy volt egy meccsed te nem vagy jobb. Emellett még csak nem is vagy 30-as, kezdők meg hol lennének már olyan jók, mint te? AFK pedig mindenhol van.
2015. máj. 18. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez még csak nem is ranked. Botokkal kellene húznod az accountot. Miért? Mert az majdnem 100%, hogy win.

Azon meg ne csodálkozz, hogy alacsony szinten gyakorlatlan játékosokkal dob össze.

Ilyen losod meg foylton lesz, rankeden is. Az én csúcsom 24-2-42 galio los. Le kell nyelni, anyázni egyet a levegőbe, aztán újra nekimenni.

De lvl 30-ig ez szitne nem is téma, botmeccs és kész.

2015. máj. 18. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!