Az mennyire gáz, ha majdnem 30 évesen még mindig számítógépes játékokkal játszom?
Figyelt kérdés
2015. máj. 18. 00:23
1/10 anonim válasza:
Én ismerek nem egyet nem is kettőt aki még nálad is idősebb és csapatja ezerrel .
3/10 anonim válasza:
Én ismerek 45éves férfit is aki számítógépes játékokkal játszik. Amíg szeretsz velük játszani, addig folytasd csak, és ne felejtsd el soha hogy amiben örömödet leled az sose legyen a te szemedben gáz vagy ciki. :)
4/10 anonim válasza:
48 vagyok és szeretek játszani. Szilárd elhatározásom, hogy még halálom előtt befejezem a Colin McRay 2-t, már csk azért is, mert úgy tűnik ha befejezem, kb. örökké fogok élni. És majd csak utána váltok 3-ra.
Játszani jó...
5/10 anonim válasza:
Semennyire se az, mondjuk én 23 éves vagyok, de szinte csak retró nosztalgikus játékokkal játszok nagy izibe, leginkább azokban találom meg az örömömet, mivel azok régi gyermekkorom kedvencei mind.
6/10 anonim válasza:
Semennyire,az átlagéletkor egyre inkább kitolódik egyébként.
Ne aggódj, játsz nyugodtan,jó szórakozást!
7/10 anonim válasza:
szerinted a 18+os játékok kinek készülnek
8/10 anonim válasza:
Maximálisan gáz, de itt a többi lúzer majd jól megvigasztal, hogy az milyen frankó dolog, és attól majd jobban fogod érezni magad.
10/10 anonim válasza:
Általába azok az emberek tartják "gáz"-nak (khhm, már le is vagyok szavazva?) akik nem ismerik a játékokat. Fingjuk nincs hogy mi zajlik le 1-2 komolyabb produktumban.
Egyáltalán nem gáz, mindenki csinálja azt, amit szeret. Ha valaki ezt lenézi, az jelet adott magáról hogy őt magasról le kell sz*rni. Ilyen egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!