Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet legyőzni őket?...

Hogy lehet legyőzni őket? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Dark Souls 2-ben eljutottam a throne watcher és defender bosshoz és nem tudom hogy kéne őket legyőzni. Néztem videót, de ott teljesen máshogy viselkedtek mint nálam. Meg láttam, hogy megidézték néhányan Benhartot de én nem tudom, mert eltűnt. Értsd ahogy mondom az egész mapot bejártam, de sehol sincs. Még egy kis probléma, hogy nem tudom, hogy ez csak nekem van így, de brutálisan csalnak. Bő 5 méterrel mellém üt és sebez, meg védekezek elszúr mellettem akárhol és felnyársal és byebye k**vasok élet...

Remélem tudtok segíteni.

2015. máj. 17. 13:22
 1/2 stephano755 válasza:
azért nem találhatod benhartot mert valószínűleg megölted korábban... én is így jártam első kijátszásnál de lehet ott még egy másik embert is idézni csak most nem jut eszembe a neve. a bug-odon meg nem tok segíteni.
2015. júl. 7. 19:06
 2/2 Pyth0nHUN válasza:
Nem biztos hogy azért nem látod mert megölted, ha használsz humanityt akkor láthatod ha megölted akkor nem.
2019. júl. 3. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!