A Heroes of the Stormnak miért lesz világbajnoksága ha még csak bétán van?
Figyelt kérdés
Láttam egy cikket és gondoltam letöltöm, erre látom, hogy még csak beta sign up van.2015. máj. 15. 12:24
1/7 anonim válasza:
Mert az olyan mint a League Of Legends
2/7 anonim válasza:
Kicsit több,mint 2hét és megnyitják.
3/7 A kérdező kommentje:
Már várom, kíváncsi vagyok rá :)
Amúgy 1. válaszoló, az összes MOBA játék kb. ugyanaz.
2015. máj. 15. 14:56
4/7 anonim válasza:
A bajnokságról az adott játék forgalmazója dönt. Ez is csak egy üzelti fogás, ha a Blizzardnak sikerül ezzel népszerűsítenie a játékot (látják a bajnokságot, stb), akkor már megérte a befektetést.
Nagy számokban gondolkodva több játékos -> több kredit/játék valuta vásárlása valódi pénzért, ami meg haszon a cégnek, megéri fenntartani és pénzt beleölni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ah már értem.
2015. máj. 15. 16:34
6/7 anonim válasza:
Mit vársz rajta? Úgy szórták a béta kulcsot,hogy még az is bejutott aki nem akart :D
Amúgy a vetélytársaihoz képest egy nagy 0.
7/7 A kérdező kommentje:
Én valahogy mindig lemaradok a béta kulcsokról :) Én nem is mondtam, hogy jobb lenne a többi mobánál, csak ki akarok próbálni valami újat.
2015. máj. 15. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!