Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes V --- Boszorkánymester...

AnAN-as kérdése:

Heroes V --- Boszorkánymester küldetés --- A terjeszkedés Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Megcsináltam inden alküldit, az ellenséges hírnökök elfogását kivéve. Ez nem lehet a probléma, hiszen a következő küldi az, hogy számoljak le a lélekseb klánnal, amit meg is tettem. Minden várost elfoglaltam. Már csak Asha könnyét kell megtámadnom, de ugye itt nem segítenek az Obeliszkek. Mégis hol van?
2015. ápr. 21. 20:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesbítenék, Asha könnyét nem megtámadni, hanem megtalálni kéne. Bocsi.
2015. ápr. 21. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Márpedig ha minden obeliszk-et meglátogatsz, akkor az kirajzol egy térképet, hol található ASha könnye. Odamész, pihensz vele egy napig, majd 1 teljes nap alatt feltúrod a területet.
2015. ápr. 21. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha játszottál vele, biztosan tudod, hogy ezen a pályán alap teljes a mozaiktérkép, ahogy az lenni szokott, de egy obeliszk meglátogatásával sem tűnik el egyetlen egy rész sem. Hiába voltam én már mindegyiknél, ugyan az a "borítókép" látszik folyamatosan. Vagy lehet, hogy egy meghatározott sorrendben kéne meglátogatnom az obeliszkeket?
2015. ápr. 22. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:

nem, mindegy melyiket látogatod meg, a gép csak azt számolja, hogy hányat szereztél meg. tehát 3/8-nál így kell kinézzen, 5/8nál amúgy stb. Hogy a 8 obelszikből te most 1-5 nézd meg, vagy 1,2,5,6,8, a gépet nem érdekli.

Nekem teljesen működő képes, steamen megvan, gondolom te tört verziót használsz. Lopott húsnak híg a leve, ez bizony crack hiba, keress crack fixet vagy szerezd be eredetibe.

2015. ápr. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!