Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta samp-ban hogyan lehet...

Gta samp-ban hogyan lehet unbannolni magam mert az admin nem tud és azért bannoltak mert egy angol hackes irt nekem én nem válaszoltam basztatta a szerót nekem kell egy unbann hack tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

2015. máj. 13. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem érzed az ellentmondást?

Hülyeség, hogy egy admin nem tud téged unbannolni, ha nincs elég jogosultsága akkor kérj meg valakit aki felette van, egészen a tulajig. Ez nem tudás kérdése, hanem akarásé, valószínűleg le akartak rázni.

A hackereket kitiltják, de te hacket akarsz szerezni. Ergo neked jobb ha ki vagy tiltva, mert aki csal azt nem engedik játszani, és ilyen hozzáállással nem fognak engedni. Többféle mód van ami által a bankerülőket meg lehet találni, ezzel pedig végleg elveszted az esélyt hogy játszhass azon a szerveren. Érdemes lenne tisztáznod, ha pedig nem hagyják akkor keress jobb helyet. A leírás alapján csak noname pistike-szervereken kezelik így az embert.

2015. máj. 13. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

ubann hack persze. xd

Inkább nyugodj bele hogy kipenderítettek.

2015. máj. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!