Ps 2 slimen lehet softmodolni?
Slim-en is lehet nézd meg a konzolod alját milyen szám van rajta olyat keress ami így kezdődik hogy:SCPH ez után egy 5 számjegyből álló számsorozat következik ha az első szám nem 9-es akkor biztos fut rajta a softmod,ha 9-es keres egy olyan karaktert általában a vonalkód felett jobbra található egy számból és egy betűből áll ha 8b-nél magasabb sorozat akkor a konzol valóban alkalmatlan a softmodra.
A programot tudomásom szerint cd-re kell kiírni,viszont ha a géped nincs chippelve akkor nem fogja a telepítőt elindítani{ez egy ördögi kör} kénytelen leszel a programot valakitől megvásárolni.
Igen sajnos nekem se volt én egy hirdetési oldalon találtam valakit aki felrakta a memoria kártyára a programot 1000ft-ért nekem megért enyitt,ha érdekel megadom az elérhetőségét.
Amúgy ha van olyan ismerősöd akinek a memóriakártyán már fen van a program az is jó nem feltétlenül kell chippelt konzol.
Hát konkrétan a softmodot nem hirdeti mivel nem nagyon szabadi ő ps2 játékokkal foglalkozik.
Itt egy hirdetés: [link]
Hívd fel vagy írj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!