World Of Tanks elmúlt tehetség?
Figyelt kérdés
A nép által szent XVM-en lila az accountom, van 4db kiváltság jeles tankom. (PZIV, mindkét 6-os VK, Tiger), meg megannyi 2. jeles (E-100, E-75, TigerII stb), 1. jeles. Tehát régen tudtam játszani. Abbahagytam kb egy hónapra a játékot, mostanra újra leültem, de egyszerűen nevetséges dolgokat művelek... hogy az kész statisztika rombolás. Most persze lehet jönni stat huszározni, de én nem szeretnék kifakulni ha már ennyire bajnok voltam, vagy még lehettem. Azt hiszem felesleges volt feltennem a kérdést, mert csak kutyák jönnek leugatni, na de azért had szóljon. Próbáltam Tier1-től felfele visszanyerni a tudást, de már nem úgy megy mint az előtt, hogy 3-4-et tudták eltenni a tankom, vagy csak az égből ment a dolog... Szóval, csúnyán lenerfeltem magam. Történet vége. Ötlet?2015. máj. 9. 18:52
11/11 anonim válasza:
Helyedbe én játszanék Tier III Tier IV környékén ott elég könnyen visszatud rázódni az ember a játékba nekem így sikerült de sok szerencsét :) Én jelenleg ELC AMX bis. el uralom a mapot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!