Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World Of Tanks elmúlt tehetség?

World Of Tanks elmúlt tehetség?

Figyelt kérdés
A nép által szent XVM-en lila az accountom, van 4db kiváltság jeles tankom. (PZIV, mindkét 6-os VK, Tiger), meg megannyi 2. jeles (E-100, E-75, TigerII stb), 1. jeles. Tehát régen tudtam játszani. Abbahagytam kb egy hónapra a játékot, mostanra újra leültem, de egyszerűen nevetséges dolgokat művelek... hogy az kész statisztika rombolás. Most persze lehet jönni stat huszározni, de én nem szeretnék kifakulni ha már ennyire bajnok voltam, vagy még lehettem. Azt hiszem felesleges volt feltennem a kérdést, mert csak kutyák jönnek leugatni, na de azért had szóljon. Próbáltam Tier1-től felfele visszanyerni a tudást, de már nem úgy megy mint az előtt, hogy 3-4-et tudták eltenni a tankom, vagy csak az égből ment a dolog... Szóval, csúnyán lenerfeltem magam. Történet vége. Ötlet?

2015. máj. 9. 18:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
4db, 3. kiváltság jeles tankom.*
2015. máj. 9. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Erre csak hasonló példát tudok írni. 8 hétig nem kézilabdázhattam mert bokaszalag szakadásom volt, utána már a kezdőbe se raktak be mert nem tudtam ugyan akkorát ugrani. Most viszont már újra kezdő lettem, mert szépen fokozatosan visszaerősítettem.

Röviden: ne várd, hogy minden azonnal tökéletes legyen kihagyás után, hagyj neki egy kis időt, gyakorolj és jó leszel ismét :)

2015. máj. 9. 19:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem megy ez már. Buta voltam, hogy ismét 3000FT-al támogattam a Maus múzeumot.
2015. máj. 9. 20:09
 4/11 anonim válasza:
A csúcson kell abbahagyni ;) BY Geszti!
2015. máj. 10. 00:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Szívesebben lekötném magam valami lightosabb játékkal. Kár, hogy nincs a WoT-ból ilyen single, bot-os kiadás. Ez az emberek elleni harc már nem igen megy, ez pedig puhány szöveg... de ez van. Nincs egy nagy pályafutásom, kb 17k csata, ami annyira nem nagy was ist das.
2015. máj. 10. 03:16
 6/11 anonim ***** válasza:

De lehet hogy nem is benned van a hiba?

A játék annyira szélsőséges lett. CSak egy példa: 200pen löveg(Nashorn) vannak olyan mecsek mikor a T4-5 light-ról pattanok vele, vagy Kv4 nem pattintja még a T6 takkokat sem.... na és még sok ilyen negativ/pozitiv dolgot lehetne mesélni, de most ebbe ne menjünk bele. Azért is irtam lehet nem benned van a hiba hanem a játék produkál érdekes dolgokat.

2015. máj. 10. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Kezdj egy teljesen új ágat egészen tier 1-től. Talán visszarázódsz.
2015. máj. 10. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
rng isten uralja a játékot, átlag átütés és sebzés is csodákra képes és ott van még az mm ezek ha szopatni akarnak akkor szopol
2015. máj. 10. 12:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Szívesen mennék veletek egy-két szakaszt, míg lenem ketyeg a prém idő. Hátha megváltjuk a történelmet.
2015. máj. 10. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:

A tehetség az 2500 Wn8-nál kezdődik ! Nézd meg noobmeterben a statod, az alatt simán meg lehet oldani bokorban sunnyogással, permanens goldal lövöldözéssel.

Régen más volt a játék, nem voltak X-es medek és Td-k sem az IS 7-essel ment mindenki CW-ére. Megtanultál OP heavykkel játszani és uraltad a pályát. Ma ez teljesen megváltozott. Bejött vagy 20 féle harckocsi. Mindenki vadászik rád a pályán könnyá meghalni. Ha túléled a medeket és TD-ket, akkor is rád találhat egy autótáras csodamasina és belédereszt 10 másodperc alatt 5x 750 dmg-et !

Tanulj meg játszani teszt szerveren ezekkel az új tankokkal. Most úgyis folyamatosan jönnek a patchek, így teszt szerver is állandóan van

2015. máj. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!