World Of Tanks elmúlt tehetség?
Erre csak hasonló példát tudok írni. 8 hétig nem kézilabdázhattam mert bokaszalag szakadásom volt, utána már a kezdőbe se raktak be mert nem tudtam ugyan akkorát ugrani. Most viszont már újra kezdő lettem, mert szépen fokozatosan visszaerősítettem.
Röviden: ne várd, hogy minden azonnal tökéletes legyen kihagyás után, hagyj neki egy kis időt, gyakorolj és jó leszel ismét :)
De lehet hogy nem is benned van a hiba?
A játék annyira szélsőséges lett. CSak egy példa: 200pen löveg(Nashorn) vannak olyan mecsek mikor a T4-5 light-ról pattanok vele, vagy Kv4 nem pattintja még a T6 takkokat sem.... na és még sok ilyen negativ/pozitiv dolgot lehetne mesélni, de most ebbe ne menjünk bele. Azért is irtam lehet nem benned van a hiba hanem a játék produkál érdekes dolgokat.
A tehetség az 2500 Wn8-nál kezdődik ! Nézd meg noobmeterben a statod, az alatt simán meg lehet oldani bokorban sunnyogással, permanens goldal lövöldözéssel.
Régen más volt a játék, nem voltak X-es medek és Td-k sem az IS 7-essel ment mindenki CW-ére. Megtanultál OP heavykkel játszani és uraltad a pályát. Ma ez teljesen megváltozott. Bejött vagy 20 féle harckocsi. Mindenki vadászik rád a pályán könnyá meghalni. Ha túléled a medeket és TD-ket, akkor is rád találhat egy autótáras csodamasina és belédereszt 10 másodperc alatt 5x 750 dmg-et !
Tanulj meg játszani teszt szerveren ezekkel az új tankokkal. Most úgyis folyamatosan jönnek a patchek, így teszt szerver is állandóan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!