Szerintetek megérné megvenni a CS:GO-t?
Amíg nincs rankod, olyan rankuakkal dob veled össze, amilyen a system szerint játszol. Ha meg kapod a rankod, winelésekkel dobhat fel nagyobb rankba, lose-nál pedig ledob. Amikor megvan a rankod, ugyanolyan ranku ellenfelekkel fogsz játszani. Viszont vigyázz, valaki smurfolhet! (Magas ranku játékos vesz egy új accot, és a kissebbekkel játszik.. magyarul idegesítő, hogy beszed mindenkit)
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj privátban.
Én személy szerint utáltam a cs 1.6-ot, source-ot stb, viszont cs:goban van már 380 órám. Nekem kellemes csalódást okozott.
A match making, röviden mm, nem más, mint a ranked játék (magyarban versengő). 10 meccs után, amit nyersz, megállapítja a szintedet és ad egy rangot. Viszonylag 1 rangúakkal fogsz játszani, sajnos igen, vannak smurf-ök is (gyakran master guardian meg felette víg 800 óra+ tudással a játékban), de nem minden meccsen futsz beléjük.
Ha sok pontot és MVP-t szerzel 1-1 versengőn (mm-en) ÉS nyertek, van esélyed a feljebb jutásra. Általában ha jobb/magasabb rangú ellenfelek ellen győztök előbb feldob, ha kisebb rangúak vernek el akkor meg hamar visszaeshetsz.
De MM-en kívül van könnyed, fegyververseny, rombolás, deathmatch. Van miből válogatni.
Vannak szerverek is, találni magyart is. Könnyedben nyugodtan gyakorolhatsz, kérhetsz tanácsot, tippet, stb.
Hát én nem ajánlom, pár Dota skinem adtam el és megvettem belőle, szerintem magasan a leggyérebb cs. Rankeden egyszerűen lehetetlen érvényesülni, már a kezdő szinten is vannak profi játékosok, akik kezdő accounton tolják, és végigcampelik az egész meccset még így is. Haverokkal 5-en biztos élvezetes, de egyedül nagyon nem az.
Nekem vagy 25 meccs kellett hogy megkapjam a rankom, ami kb. a 2. legrosszabb. Még ott se tudok normálisan játszani, az ellenfél nem mozog egyszerűen, csak kempel végig, figyel egy sarkot, és ha ott megjelensz 1 golyóval leszed. Így telik el 5-ből 4 meccs kb. Sourceot a mai napig tolom, teljesen más az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!