Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megérné megvenni...

Szerintetek megérné megvenni a Battlefield 4-et ps3-romra vagy ugyan olyan mint a 3. része?

Figyelt kérdés
mert nekem meg van ps3-romra a Battlefield 3 és még most is szerintem azzal fogok multiplayeren játszani ha befejezem ezt a kérdést meg csak kérdem megéri azok az új és szép pályák amik a Battlefield 4-ben vannak új, fegyverek, embléma gyártások, Levolution, megéri kifizetni 9000 FT-ot a 4. részért vagy ugyan azt a forradalmi multiplayert kapom mint a 3.ban

2014. jan. 30. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább vedd majd meg PS4-re.
2014. jan. 30. 13:19
 2/2 A kérdező kommentje:
első válaszoló a Battlefield 4 ps4-re 16.500 FT + 150.000 FT egy ps4 és én mindig is imádtam a sony termékeket, szolgáltatásokat de a francba fizetős multiplayer hát ekkor a szivem kihagyott egy ütemet én pont ezér vettem ps3-mat Xbox 360 helyett meg persze a the last of us és az uncharted meg persze a killzone és a god of war miatt meg az ingyen multi de legfőképp a the last of us miatt BEST IN THE WORLD GAME de csak a Battlefield 3 melett
2014. jan. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!