Valaki még játssza rajtam kívül a The Walking Dead c. játékot?
Nem is gondoltam, először, amikor csak úgy valamiért elkezdtem játszani, és aztán jöttem rá, hogy húha azért ez nem egy értelmetlen mai fos játék
mármint van története, meglepődsz és visszagondolsz, hú ehhez kellet ám tudás
most fejeztem a a második évadot, végig angol nyelven játszottam, hát mit mondjak nagyon tetszik
A kérdésem igazából, hogy mikor lesz harmadik évad, van már valamiféle dátum?
Megerősítették, hogy lesz harmadik évadja, de a mikorra nem lehet még felelni. Reménykedhetünk, hogy idén ősz-tél táján, talán. A Telltale most sokkal elfoglaltabb az aktuális pénzes tehenek megfejésével, mint Game of Thrones és Minecraft, ahelyett, hogy új Walking Dead játékot csinálna.
Ha tetszett a TWD, ajánlom, hogy próbáld ki a "The Wolf Among Us" játékot is, szintén ugyanazoktól a srácoktól. Az is nagyon jól sikerült.
Esetleg hasonló kategóriában Life Is Strange - szintén remek kis sztorija van, érdekes, sokakat leköt.
Jobb, mint várni, várni, várni üresen.
Bigby-t ismerem :) már le van töltve, és az is jónak igérkezik, de még kell egy kis idő megemészteni ezt :)
a másikat megnézem amit írtál köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!