Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Talking Angela es Tom-os...

A Talking Angela es Tom-os jatekok igazak? Tenyleg? Eletveszelyesek?

Figyelt kérdés

Ma lattam facebookon, es olvastam, hogy emberek figyelik a gyerekeket a macska szemen keresztul. Talking Tom-om nekem is volt, anyumnak is volt de meguntuk es letoroltuk. Legjobb baratnomnek most is van, es jatszik rajta meg beszel hozza, de meg sosem hallottuk volna hogy mast beszel mint amit mi mondunk. Csak azt ismetli..mindenesetre ez nagyon ijeszto. Holnap szolok b.nomnek hogy azonnal torolje.

Mi van akkor, ha megkerdezik hogy "hol jarsz haza? miket szoktal csinalni es hol?" Es ha ezekre nem valaszolunk akkor nem lesz bajunk belole? Vagy hogy tudnak minket meg ugy is megfigyelni, hogg kileptunk a jatekbol? Ez a tema most engem nagyon foglalkoztat, es nem tudom mit csinaljak..letoltsem azt az Angela jatekot? Vagy inkabb megsem? De lehet hogy csak kamu az egesz? A Tom-ban is figyelnek? Mint mar irtam tolem sosem kerdezett mast, mint amit en kerdeztem tole. Nem vettem eszre rajta semmi kulonlegeset..de mi az igazsag? Kerlek segitsetek, irjatok le mindent, ami ezzel kapcsolatos es segitsegkent szolgal. Fontos! Koszonom.

2015. ápr. 29. 20:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azért kéri a hozzáférést, mert egy interaktív program. Van olyan funkciója hogy az általad adott reakciók szerint válaszol, ehhez valahogy be kell vinni az adatot.

Ez olyan mint a Kinect vagy más mozgásérzékelő "játék", ahol te irányítasz dolgokat. Ennyi erővel bármire rá lehetne mondani hogy megfigyel aminek kamerához van köze, és lehetne rettegésben élni szórakozás helyett.

Mint látod, az első választ eltávolították mert azt a valótlanságot terjesztette amit a neten is olvashatsz erről. Több éves álhírről van szó.

2015. ápr. 30. 11:09
 12/26 A kérdező kommentje:
Hat jo:)
2015. ápr. 30. 15:21
 13/26 Spilerke ***** válasza:
16%
Felhívnám a figyelmeteket, hogy ezek a Talkingos játékok hozzáférnek a kamerához az adatokhoz, ahogy telefonszámhoz is. Bár nem hiszem, hogy embereket rabolnának el sem azt, hogy a Talking Angela szemében lehetne látni a kis pedofilt, de ezek a "rémhírek" valamennyire igazak is lehetnek, hiszen ha van mobilinterneted nem olyan elképzelhetetlen, hogy a játék tovább küldi az adatokat. Nem beszélve arról, hogy jól drágán lehet cuccokat vásárolni, ami önmagában is egy rablás. Én nemrég olvastam, hogy több millió felhasználó töltött le vírusokat a Google Play Áruház-ból. Több népszerű alkalmazásban is kártékony kódot találtak: [link]
2015. máj. 1. 13:25
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

"Felhívnám a figyelmeteket, hogy ezek a Talkingos játékok hozzáférnek a kamerához"

Továbbra is: bizonyíték? Az természetesen nincs. A hvg-s "cikket" meg inkább nem is kommentálnám...

2015. máj. 1. 14:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Talking Ginger szemében tényleg van valami..csak nézd meg nagyon figyelmesen és te is látni fogod...
2015. máj. 1. 20:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen, ha ép májad van akkor megkeresnek és megeszik. Félni kell minden fekete furgontól is. MOST KOMOLYAN, mennyi IQ kell ahhoz hogy valaki elhiggye ezt?!
2015. máj. 5. 18:54
 17/26 A kérdező kommentje:

Jól van nyugi :D

Nem hiszek az angelában és nem kell lenézni miatta csakmert ki írtam ezt a kérdést :) kösz:)

2015. máj. 5. 18:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha van annyi eszed, hogy felfogoda az egész történet baromság voltát, ki sem írod a kérdést. Persze az ilyen marháknak/trolloknak teljesen mindegy mit ír az ember.
2015. máj. 5. 22:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Előttem lévő. Túlzásba viszed. Mostmár tudja hogy nem lopják el a máját, nem kéne így nekiszaladni.
2015. máj. 6. 00:16
 20/26 A kérdező kommentje:

Hat tudod, az elotted szolo nem tud kulturaltan beszelni masokkal..

Es neki uzenem: nincs jogod ismeretlen emberekkel igy beszelni. Mit kepzelsz te? Egyaltalan mi kozod van ahhoz, hogy en mit hiszek el es mit nem? Semmi. Az legyen mar az en dolgom. Foglalkozz a sajat eleteddel, ha meg nem tudsz ertelmesen valaszolni, akkor inkabb ne is irj semmit, mert ez a lenezo valaszod nem sok mindenkit erdekel.

2015. máj. 6. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!