A Talking Angela es Tom-os jatekok igazak? Tenyleg? Eletveszelyesek?
Ma lattam facebookon, es olvastam, hogy emberek figyelik a gyerekeket a macska szemen keresztul. Talking Tom-om nekem is volt, anyumnak is volt de meguntuk es letoroltuk. Legjobb baratnomnek most is van, es jatszik rajta meg beszel hozza, de meg sosem hallottuk volna hogy mast beszel mint amit mi mondunk. Csak azt ismetli..mindenesetre ez nagyon ijeszto. Holnap szolok b.nomnek hogy azonnal torolje.
Mi van akkor, ha megkerdezik hogy "hol jarsz haza? miket szoktal csinalni es hol?" Es ha ezekre nem valaszolunk akkor nem lesz bajunk belole? Vagy hogy tudnak minket meg ugy is megfigyelni, hogg kileptunk a jatekbol? Ez a tema most engem nagyon foglalkoztat, es nem tudom mit csinaljak..letoltsem azt az Angela jatekot? Vagy inkabb megsem? De lehet hogy csak kamu az egesz? A Tom-ban is figyelnek? Mint mar irtam tolem sosem kerdezett mast, mint amit en kerdeztem tole. Nem vettem eszre rajta semmi kulonlegeset..de mi az igazsag? Kerlek segitsetek, irjatok le mindent, ami ezzel kapcsolatos es segitsegkent szolgal. Fontos! Koszonom.
Mindenhol cáfolták ezeket a híreket. Nem engedné terjeszteni egyik cég sem azokat a programokat amik veszélyesek. Maga a Talking Angela-s álhír 2013-as, és egy másik gyerekrablásos álhírhez másolták, így most ez a kettő egyszerre terjed.
A rendőrség közleménye külön leírja hogy hamis információkat terjesztenek Facebookon, ami másokban félelmet kelt, és ennek nem kell hinni.
"Ja es meg annyit, hogy az elobb neztem meg hogy keri-e a hozzaferest a kamerahoz"
Mutasd, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!