Grand Theft Auto V tőzsde problémák?
PC-n játszom a GTA V-öt (tört verzió) és az a problémám, hogy mikor bemegyek a tőzsdére, az LCN-re és rákattintok pl. a Lifeinvaderre akkor más részvényt hív be, nem azt amire kattintok és szinte minden részvényre ha rákattintok, más részvényt hív be.
Ha pedig sikerülne megtalálnom a keresett részvényt, ha veszek belőle egy párat, akkor a pénzt levonja, de a részvényt nem kapom meg.
Valamint tippet is szeretnék szerezni a tőzsdével kapcsolatban, gyors pénz gyanánt. Franklinnel az első Lester gyilkosságot már megcsináltam, a karrierbe félig járok kb. Olvastam már tippeket, és trükköket ezzel kapcsolatba, mikor milyen részvényt kell venni, de így, hogy nem tudok részvényeket venni, így nem tudom alkalmazni őket.
Előre is köszönöm a segítséget!
A jelenlegi állás szerint a legjobb mód részvények vásárlására az, hogy veszel a legolcsóbb részvényből egy darabot, amit ugyebár nem fog felszámolni, és ezután bevásárolsz a kívánt részvényből. Ezt minden karakterváltásnál és betöltésnél meg kell ismételni.
A másik problémára egyelőre nincs megoldás, csak találgatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!