Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand Theft Auto V tőzsde...

Grand Theft Auto V tőzsde problémák?

Figyelt kérdés

PC-n játszom a GTA V-öt (tört verzió) és az a problémám, hogy mikor bemegyek a tőzsdére, az LCN-re és rákattintok pl. a Lifeinvaderre akkor más részvényt hív be, nem azt amire kattintok és szinte minden részvényre ha rákattintok, más részvényt hív be.

Ha pedig sikerülne megtalálnom a keresett részvényt, ha veszek belőle egy párat, akkor a pénzt levonja, de a részvényt nem kapom meg.

Valamint tippet is szeretnék szerezni a tőzsdével kapcsolatban, gyors pénz gyanánt. Franklinnel az első Lester gyilkosságot már megcsináltam, a karrierbe félig járok kb. Olvastam már tippeket, és trükköket ezzel kapcsolatba, mikor milyen részvényt kell venni, de így, hogy nem tudok részvényeket venni, így nem tudom alkalmazni őket.

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. ápr. 26. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
várj másik crack-et
2015. ápr. 26. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:

A jelenlegi állás szerint a legjobb mód részvények vásárlására az, hogy veszel a legolcsóbb részvényből egy darabot, amit ugyebár nem fog felszámolni, és ezután bevásárolsz a kívánt részvényből. Ezt minden karakterváltásnál és betöltésnél meg kell ismételni.

A másik problémára egyelőre nincs megoldás, csak találgatni lehet.

2015. máj. 1. 16:04
 3/3 Winston RED válasza:
Ugyan ez a probléma nálam is :( Újra kezdtem a játékot, játék elején normálisan működik a tőzsde , elmentem a játékot aztán ha újraindítom már be is szart
2016. júl. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!