Hogy fejlesszem a karim a WoWba?
Figyelt kérdés
85-ös vagyok és csak 25000 életem van,másoknak meg 100 K,azt tudom hogy ez a a ruházatnak köszönhető de honnan szereznek ilyen ruhákat?Meg honnan van 100K goldjuk?Mert küldetésekből nem lehet ilyeneket szerezni.2015. ápr. 26. 07:25
1/2 anonim válasza:
craftok - komoly pénzeket lehet leakasztani egy-egy ilyen crafttal ha eladod aukciós házban.
insták - van insta kereső, azzal mehetsz kisebb 5 fős instákba és ha szerencséd van csurran cseppen neked is valami. Emellett az insta cuccok nagy részét el lehet adni.
régi játékosok - aki régóta játszik, annak van megtakarítása. Egy-egy insta kör alatt a legújabb kiegnél simán kihoz 300-400 aranyat. Van, aki napi 3-4 instát is letol, az bizony már 1000+ arany/nap. Az időt persze rá kell szánni.
pap buff - az is ad bónusz hp-t
jobb cuccok -> AH, craft vagy insta, máris lesz hp-d
2/2 Daenerys83 válasza:
Szerintem sehogy :( Aki nem ért a játékhoz minek kezdi el? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!