World of tanksban az orosz T-62A-ig akarok eljutni, milyen sorrendben fejlesszem az előtte lévő tankokat?
Szerint se light ágon menj, jobb szokni azt a játékstílust amit majd a t10 igényel.
Az előtte lévő 2 med line viszont elég érdekes és elég szépen különböznek egymástól.
Én T-44-nél tartok most, egész jó tank mobilis, front páncélját ha jól használod akkor egész jó, jól lehet vele szívatni a kezdő nehéz tankokat a városokban. Az ágyúja nem a legjobb, kicsiket lő és kevés az átütése, viszonylag nagy a töltési idő. Összességébe egy jól balance-olt közepes tank.
Ami elötte van t-43 az szörnyű :D kb lemásolták a t-34-85-öt és egy tierrel feljebb rakták.
T-34-85 pedig egy nagyon jó tank, jó ágyúval, fun vele játszani.
Most a másik ág:
Érdekes h a A-43 t6 med tankon a t5 ös ágyú található és mégis szuper sebzést lehet letolni egy t6 meccsen, akkor ajánlom ezt a tankot ha ismered a tankok gyenge pontjait, illetve ha kitudod használni a manőverezhetőségét, összességében ez is egy jó tank.
A-44: szuper úgy ahogy van rendkívül jó front páncéllal és ágyúval, a tank kialakítását (hátul lévő turret) jól kilehet használni főleg városokban.
Obj.416: még egy szuper tank nem is részletezném.
Igazából mindkét ág nagyon jó, én ha végeztem a t-44 el biztos nekiugrok a másik oldalról is főleg h nekem az obj 430 mindent visz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!