Elég kezdő vagyok a gépekkel és nem tudom hogy a gépem elbírja-e a minecraftot és ha el akkor hogyan tudnám felrakni?
Figyelt kérdés
Nem akarok pénzt költeni rá szóval ha illegálisan meg tudnám oldani az lenne a legjobb. A másik hogy tényleg irgalmatlanul visszamaradott vagyok szóval ha leírnátok lépésről lépésre vagy esetleg bejelölnétek és ott magyaráznátok el az nagyon klassz lenne :) A szöveget többször át kellet formálni mert ennek az oldalnak minden baja van :D2015. ápr. 22. 18:19
1/5 anonim válasza:
Azt minden gép elbírja. :D
Beírod, higy Minecraft letöltés és onnantól egyszerű :P
2/5 anonim válasza:
és hol a gép leírása? vagy azt nekünk kéne tudnunk?
Amúgy nem viszi minden gép a minecraftot, de már egy viszonylag olcsóbb (80-100 ezres) gép valóban futtatja. Neten meg bírod gugliba: minecraft cracked és letöltöd törtben.
3/5 Boti466 válasza:
Másodiknak: nem kell ahhoz olyan drága gép, nem tudom kitől hallottad, de elég nagy baromságot mondott...
Egyébként igen, beírod, hogy minecraft cracked és le is tudod tölteni.
4/5 anonim válasza:
Szia! Küldtem privátban egy kis segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!