Telferi kérdése:
Hogyan tudom elindítani a Minecraftot? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Elindítom a Minecraft Launcher-t, és meg is jelenik, meg minden, de csak azt írja ki, hogy "Play Demo" és nem tudom a teljes játékot elindítani. Mit csináljak? (Windows Xp-m van)2015. ápr. 2. 21:34
1/9 anonim válasza:
vedd meg eredetiben a játékot pl?
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megvenni az eredetit,de a minecraft.netről töltöttem le ingyenesen. Vagy lehet máshol is letölteni ingyenesen úgy, hogy nem a minecraft.netre dob ki?
2015. ápr. 3. 09:21
3/9 pap dániel péter válasza:
Erre sok ilyen copy van PL. Mestermc hu-minecraft, legendary mc. stb. rákeresel arra hogy mc és rengeteget találsz, de némelyikhez kell eredeti. Amiket leírtam biztos nem kell eredeti.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves Papp Dániel. Én nem klienseket szerettem volna kérni, hanem egyszerűen azt, hogy hogyan tudom elindítani a teljes verziós Minecraft-ot, mert nekem csak azt írja ki, hogy "Play Demo".
2015. ápr. 3. 16:49
5/9 anonim válasza:
Akkor ne várd el azt a Launcher-től, hogy elindítsa a teljes verziót, hogyha nem veszed meg. Egyébként rengeteg más Launcher van, ami elindítja a teljes verziós Minecraft-ot ingyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha úgy van, ahogy az utolsó válaszoló mondta, akkor tudnátok egy letöltő linket küldeni? Én sehol nem találtam ilyen hasonló Launcher-t.
2015. ápr. 10. 09:38
8/9 anonim válasza:
Itt egy kliens ami az alpha verziótól v1.8.3-ig van a minecraft: https://www.youtube.com/watch?v=CpQRtzBCj1E
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak a segítséget :).
2015. ápr. 13. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!