Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkezdtem a mass effect 3 at...

Elkezdtem a mass effect 3 at és valaki eltudna mondani pár dolgot az előző részekről?

Figyelt kérdés

1.a mass effect 3 ban szó volt arról hogy shepard cerberusnak dolgozott és ettől megváltozott , ezt valaki letudná írni hogy itt mi volt?

2. olvastam hogy shepard meghalt és felélesztették, ez a történet hogy volt és melyik részbe?

3. valaki tud olyan oldalt ahol az előző részek története röviden le van írva?

a mass effect 3 at még nem játszottam végig szóval a 3. részre nem kérek spolereket. a citadel megtámadása után pár küldetéssel járok.

2015. ápr. 22. 08:56
 1/7 hollófernyiges ***** válasza:
A sztori elágazó, a történések függenek az előző részektől és az ottani döntéseidtől. Miért nem kezded el az első résztől?
2015. ápr. 22. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:
az első résztnem akarnám végigjátszani, a másodikat majd elkezdem de csak a 3. rész van meg és érdekel mik történtek szóval ha lehet a a kérdésre kérnek választ
2015. ápr. 22. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ajánlom hogy a 3. résszel kezd, egy trilógia záróepizódja az előzmény nélkül hangulatvesztést okoz.. Inkább játssz addig mást.
2015. ápr. 22. 11:39
 4/7 anonim válasza:
szerintem sem lesz meg a hatás, ha rögtön a 3. epizóddal kezded, hiba lenne, mert utána kedved se jönne meg az előző 2 rész végigjátszásához, főleg, azért, mert kicsit idegesítőre sikeredett a befejezés :) A történet valóban elágazó. Shepard a 2. rész elején hal meg egy támadástól (nem részletezem játszd végig, sokkal érdekesebb), Cerberus éleszti újra. Azért dolgozik nekik, mert egy fenyegetés ellen csak ők lépnek fel. Inkább csak kihasználja őket (én így csináltam, de dolgozhatsz is nekik, ha szimpatikusnak tartod őket). Az első részben derül fény a Cerberus mivoltára. Ott terrorszervezetként van beállítva. De ha mesélem nem olyan izgalmas, és sokkal jobb élmény játszani, hidd el :)
2015. ápr. 22. 15:50
 5/7 anonim válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz: Játszd végig az 1-et és a 2-t is. (Az 1 tényleg kissé túl hosszú, de már a másodikban rosszabb(legalábbis szerintem) "feltételekkel"/forgatókönyvvel kezdesz(teszem azt az egyik legjobb fej karakter nem szerepel-aki mellesleg hasznos lenne a 3-ban, ha (feltéve ha "példakép") ként játszol

3 .(Mass effect 2 jó videóvégigjátszásról tudok)

2015. ápr. 23. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsokat és hogy nem spoilereztetek sokat, tegnap már el is kezdtem az első részét, és az még hogy kb hány óra végigjátszani az eggyes részeket? és ti melyik "kasztot" ajánlanátok?
2015. ápr. 23. 17:27
 7/7 Wolfenstein2000 ***** válasza:
Egész sok idő kivinni, kaszt választásnál meg tök mind1, legtöbbször úgy is lőni fogsz, és a társaid képességét "használni". Azaz neked is vannak képességeid, de az emberek többsége ezt elfelejti..
2015. ápr. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!