Tudtok mondani nekem Mass effect 2-hez hasonló játékot?
A Hasonlóság alatt azt értem, hogy ilyen lövöldözős játék, csak nem fps hanem ha jól tudom ilyen "TPS" játék.
Ami fontos hogy ne az űrbe, és ne a jövőbe játszódjon ha lehet, és hogy legyen hozzá magyarosítás.
Újabb játékokra gondoltam, gépigény mindegy.
előre is köszi
Mafia, Mafia 2, Saint's Row The Third, GTA IV, Lost Planet 2, Resident Evil sorozat.
Így kapásból ezek jutnak eszembe de ezekből úgy tudom csak a GTA IV-nek van magyarítása, bár nem tudom...ha megnézed neten, vagy rágoogle-zol akkor biztos ad még ki játékokat amikre ugyonígy keresel magyarítást.
A Mass Effect 2 RPG, ahhoz hasonló játékokat már írtam egy másik kérdésnél de leírom ide is:
Dragon Age: Origins (ez hasonlít a legjobban, mert ez is Bioware játék)
The Elder Scrolls IV: Oblivion(bár ez nem olyan új)
Venetica
Borderlands
Van ott azért egy honosított Witcher 2 Assassins of the king
is. Grafikailag és játékélményben is olyat nyújt amilyet nem sokat látni mostanában. Feleletválasztós párbeszédekkel van azis megoldva mint a mass effect, csak ez 12-as években játszódik varázslat meg mágia meg boszorkányégetés meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!