Kapott valaki Starcraft 2 béta kulcsot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 08:49
11/13 anonim válasza:
Nekem van egy béta kulcsom, ha érdekel valakit :)
12/13 anonim válasza:
Sziasztok...
Én nem kommentet írok,hanem egy kérdést temmék föl..Nem indítok egy kérdésért új témát..szóval én nem nagyon éertek az ilyen gépes cuccokhoz,de a starcraft 1 nagyon bejött.most letöltöttem a starcraft 2 bétat torrentről,és csináltam battle net accountot és aktiváltam is,de mikor a játék kéri hogy ”login battle net account” és beírom az emailcímet,amire az aktiválós levelet is küldték,akkor azt írja ki hogy ˇinvalid version.please try again later” .és ennyire jutottam,nem tudok mást csinálni.Az lehet baj hogy töltöttem a játékot,nem vettem?vagy kell hozzá valamien kódva?(: Valaki tudna segíteni azt megköszönném…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!