Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kapott valaki Starcraft 2...

Kapott valaki Starcraft 2 béta kulcsot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én nem kaptam de ha jól tudom most nyilvános a beta test, vagyis hát nemtom.. valami olyasmit mondtak h global tehát mindenki az amerikai szerverre tud kapcsolódni. de hogy a "mindenki" alatt mit értenek az nemtom.. lehet azt érti hogy aki megvett vmilyen játékot (wow,warcraft3,diablo1;2, starcraft stb) az tud felmenni...

hát én éppen most töltöm le a játékot és majd meglátom h kell e hozzá kulcs v ilyesmi vagy nem aztán szólok, vagyis ha nem felejtem el xDDD

2010. febr. 22. 16:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, kell hozzá kulcs. Nem kapott mindenki, ezért is kérdeztem.
2010. febr. 23. 07:18
 3/13 anonim ***** válasza:
aha télleg.. :S
2010. febr. 27. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
natessék, ma reggel feljövök msnre és ilyen üzenet vár: "szopjleszopjleszopjle háháháháháháháháháháhááháháháháh" mondom mivan azt kiderült hogy egyik ismeerősöm kapott béta kulcsot..
2010. márc. 6. 11:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Közben én is kaptam kulcsot :) Atom jó játék!
2010. márc. 7. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:

basszus mindenki kap körülöttem kulcsot?

hogy lehet ilyet kapni?

2010. márc. 10. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 4. 18:33
 8/13 anonim válasza:

Én kaptam béta kulcsot! (illetve egy nem is kulcsot hanem egy meghívást a Blizzardtól.

A béta tesztnek az a lényege, hogy előzetes, széleskörű tesztelésnek vessék alá a kiadásra váró játékot bugmentesítés céljából. Elsősorban az olyan embereknek küldenek meghívást akinek valamilyen "különleges" hardvere van. Mert így azzal is letudják tesztelni és visszajelzést kaphatnak a játékostól, hogyha valami nem stimmel a támogatással.

Szerintem én a 9800GX2-esem miatt kaptam kulcsot.

2010. ápr. 6. 10:44
 9/13 anonim válasza:

Jah és ha valaki még szintén kapott kulcsot és szeretne neten játszani azt várom a ventriszerverünkön!

(www.diatro.fw.hu)

Ventri elérés:

Ventri verzió: 2.1.4

IP: diatro.dynip.com

port: 3784

Gyertek és verjük el a külföldieket! :D

2010. ápr. 6. 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
én is kaptam kulcsot úgy hogy a gépemen el se fut a sc2 :DD szóval most pihen a kulcsom :P
2010. ápr. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!