Kapott valaki Starcraft 2 béta kulcsot?
én nem kaptam de ha jól tudom most nyilvános a beta test, vagyis hát nemtom.. valami olyasmit mondtak h global tehát mindenki az amerikai szerverre tud kapcsolódni. de hogy a "mindenki" alatt mit értenek az nemtom.. lehet azt érti hogy aki megvett vmilyen játékot (wow,warcraft3,diablo1;2, starcraft stb) az tud felmenni...
hát én éppen most töltöm le a játékot és majd meglátom h kell e hozzá kulcs v ilyesmi vagy nem aztán szólok, vagyis ha nem felejtem el xDDD
basszus mindenki kap körülöttem kulcsot?
hogy lehet ilyet kapni?
Én kaptam béta kulcsot! (illetve egy nem is kulcsot hanem egy meghívást a Blizzardtól.
A béta tesztnek az a lényege, hogy előzetes, széleskörű tesztelésnek vessék alá a kiadásra váró játékot bugmentesítés céljából. Elsősorban az olyan embereknek küldenek meghívást akinek valamilyen "különleges" hardvere van. Mert így azzal is letudják tesztelni és visszajelzést kaphatnak a játékostól, hogyha valami nem stimmel a támogatással.
Szerintem én a 9800GX2-esem miatt kaptam kulcsot.
Jah és ha valaki még szintén kapott kulcsot és szeretne neten játszani azt várom a ventriszerverünkön!
(www.diatro.fw.hu)
Ventri elérés:
Ventri verzió: 2.1.4
IP: diatro.dynip.com
port: 3784
Gyertek és verjük el a külföldieket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!