Grand Theft Auto V miért kezd laggolni-szaggatni kb. fél-egy óra játék után?
Elkezdek játszani a játékkal a számítógépemre optimalizált beállításokkal (Nvidia Experience által, a legfrisebb driverek vannak feltelepítve) és a játék egy idő után elkezd szaggatni olyan egy óra után és az is feltűnt, mintha azután kezdene szaggatni, miután a főhősök közt váltok. A textúra minőségét egy fokkal lejjebb is vettem, de semmi különbség. Amíg nem kezd szaggatni, addig stabilan (nem mértem hány FPS-sel, de stabilan) fut a program.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha a grafikai beállításod meghaladja a VRAM csúszkát, kalibráld úgy hogy ne érje el.
De amúgy nem csak neked van ilyen problémád, rengeteg embernek. Ha eredeti, akkor várd a patcheket.
alt+tabozgatás nem tesz jót a játéknak észrevételeim szerint..
Én nem nvidián játszok hanem egy 4 éves Ati kártyán és fullhdbe elég jól fut még very high texturákkal is egy két dolgot lejjebb vettem high-ta és egyedül az msaa-t kikapcosltam a jobb framerate érdekébe. Én tulléptem a vram ajánlott határt 200megával de nem érzek belőle semmi hátrányt. Szerintem a very high texturák sokkal szebbek mint a sima high inkább probáld azokat használni. Pláne ha közelmész valahol a falhoz ott látszik igazán a különbség. A Deepth of fieldet meg amúgy se szeretem de ez izlés kérdése. Az egy dolog h számomra pont jol jön ki mert ugye jobb sebességet kapok ha kinyomom. Én mértem fpst is és kb 40-50 fps ezekkel a beállitásokkal. Az első patch előtt csak 20-30 fps volt. Szóval a patch majdnem megduplázta a sebességet. szerintem az alt tabos váltogatást kerüld mert én kifejezetten észrevettem h az rontja le a frame ratet. mivel mértem folyamatosan így láttam, h a vsync zavarodott meg tőle, lekorlátozta 30 fps-re az egészet, ha meg felnéztem az égre ott meg 60ig korlátozta. végülis 59hzes frissitésnél kötöttem ki ami egyelőre mindig engedi annyival futni a játékot amennyivel éppen tud, de nem engedi 59-60 fölé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!