Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kezd el szaggatni...

Miért kezd el szaggatni amikor még a játék elején meg kell szökni az irodából mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy el kezdem a küldetést akkor még jó de amikor el indulok nem sokkal rá el kezd szaggatni és nem tudok semmit se csinálni valami ötletet írjatok már crackelés nem egy pachet meg raknám fel és azt írja hogy annál újabb van már fent

2012. aug. 18. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezekkel a bőséges információkkal rengeteget tudunk segíteni...

Esetleg tudhatnánk a játék nevét?A konfigot már meg se merem kérdezni...

2012. aug. 18. 01:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj be a beállításokba, és kapcsold ki a hardveres PhysX-et. Utána indítsd újra a játékot, és jó lesz.
2012. aug. 18. 01:07
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsi csak hirtelen irtam és nem irtam oda amúgy Mirrors Edge
2012. aug. 18. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Kitaláltam a címkék alapján. Csináld, amit írtam.
2012. aug. 18. 01:10
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi be jött a beállitás :D
2012. aug. 18. 01:16
 6/7 A kérdező kommentje:
És miért fekete némelyik elem a játékban? pl: a lift-ben vagy amiken át kell futni vagy ugrani a szellőzők is feketék ez valami grafikai hiba vagy mi ?
2012. aug. 19. 03:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Esélyesnek tartom, hogy a videokártyád nem vágja a témát. Legyen fent a legfrissebb driver hozzá.
2012. aug. 19. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!