Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik honfoglaló hack?

Létezik honfoglaló hack?

Figyelt kérdés

nem feltételezem hogy a játék a számítógepemen tárolná el a helyes megoldásokat, csak arra gondolok, hogy már láttam olyat videón, hogy valaki candy crush saga-ban a boostert be tudta hozni úgy hogy nem volt semmi pénze.

Honfoglalóban is vannak boosterek ezekhez lehetne ilyet csinálni?

2015. ápr. 17. 15:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
Erre minek program? Miért nem jegyzed meg te? Ja, hogy akkor valóban örülhetnél a győzelemnek? Akkor tényleg izgalmas lenne egy játék? Tanulnál is valamit?
2015. ápr. 18. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:

#7:

Egy olyan OCR-ben mi a bonyolult, amiben szabályos karaktereket kell felismerni egységes háttér előtt?

Amúgy szerintem se éri meg, és értelme se sok van, de így lehetne megoldani.

2015. ápr. 18. 13:55
 13/17 anonim válasza:
Amíg szövegesen jönnek a kérdések (még ha kódolva is, mivel a flash kliens oldalon dekódolja, úgyhogy más programnak sem lehet akadály) addig egyszerűbb a forgalomból kinyerni mint OCR-ezni szerintem. De tény, hogy az OCR-es módszer sem ördöngősség, csak akkor minden UI módosításkor utána kell húzni a proggit, és az elmúlt pár évben azért volt pár Triviador dizájn, míg a hálózati protokoll semmit nem változott.
2015. ápr. 18. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:
én már találkaztam olyan játékossal aki hibátlanul vitte végig a játékot, még a megválaszolhatatlan kérdésekre is hibátlanul válaszolt kevesebb mint 1 másodperc alatt, ez szerintem csak csalással lehetséges
2015. ápr. 19. 19:25
 15/17 A kérdező kommentje:
xD már az elején beszólt hogy úgy sincs esélyünk ellene, de hogy csinálta?
2015. ápr. 19. 19:26
 16/17 A kérdező kommentje:
tuti valamilyen adatbázis programmal
2015. ápr. 20. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:

A régi honfoglalóhoz volt cheat, sima protsnifferrel ki elehtett gyűjteni a kérdéseket és a válaszokat utána meg már nem nagy dolog írni a egy programot, ami a kigyűjtött válaszok alapján játszik ill. nyomja azonnal a helyes választ, beállítás kérdése, hogy mennyi %-ot tippeljen mellé nehogy gyanús legyen.

Az új engine már komolyabb titkosítást használ, de biztos most is van rá csalás a Triviator engine-t használja arra meg van a Románra pl. van működő a Youtube-on fentvan. Miért ne lenne a magyarra is?

2017. jan. 14. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!