Létezik honfoglaló hack?
nem feltételezem hogy a játék a számítógepemen tárolná el a helyes megoldásokat, csak arra gondolok, hogy már láttam olyat videón, hogy valaki candy crush saga-ban a boostert be tudta hozni úgy hogy nem volt semmi pénze.
Honfoglalóban is vannak boosterek ezekhez lehetne ilyet csinálni?
Miért jó játékban csaláshoz folyamodni? Mitől jó érzés? Hiszen nem te értél egy jó eredményt...
Nem létezik hozzá csalás (legalábbis ha normálisan van megcsinálva az API, akkor lehetetlen csalni).
Ha feltöri valakit a szervert, akkor talán - de az nem pistike kategória, szóval az sem valószinű, hogy meg fog történni (pláne nem azért, hogy csalni lehessen).
Ha a legcsekélyebb szinten is normálisan van megcsinálva, akkor a kliens nem kap semmilyen információt, amit csalásra lehetne használni, hanem minden adat szerveroldalon tárolódik. Abba pedig, mint írtam, a szerverre való betörés nélkül nem fogsz belepiszkálni, se te, se más.
A candis izé egy a kliensen futó alkalmazás. Mint olyan feltörhető, a memória editálható, berakhatsz mindenféle hülyeséget. A honfoglaló szerveren fut, a kliens csak a feldolgozott adatokat látja - tehát megkapod a kérdést, majd ha lejárt az idő, akkor megkapod a választ. Egyéb adatot nem látsz, nincs mit használni a csaláshoz.
Én olyat tudnék elképzelni, hogy a kliens oldalon gyűjti egy alkalmazás a kérdéseket, a lehetséges és a helyes válaszokat. Az eltárolt kérdésekre legközelebb már tudná a választ. A tippelősekre meg egyre jobb eredményt adna.
Így egy játékos viszonlag ritkán találkozna ismétlődő kérdéssel, de ha több csaló összefog és közös adatbázisban tárolják az ellopott kérdéseket, akkor a nem csalók ellen komoly előnyhöz jutnának.
De ez csak arra lenne jó, hogy a Honfoglalót tönkretegyék mert a játékélmény a csalók számának növekedésével egyre rosszabb lesz.
Ne csalj.
Kedves #6-os válaszoló.
Amit felvetettél, az sajnos nem megvalósitható (illetve csak nagyon nehezen), mivel két módon lehet a felvetést megvalósitani (legalábbis szerintem) :
1. OCR program megirásával ami a képernyőn lévő szöveget (a képernyő egy külső programnak egy kép, mivel nem fér a szöveghez szövegként) átalakitja szöveggé.
2. A hálózati forgalom monitorozásával kihegyezetten a honfoglalóra irányulva. Ezzel csak egy baj van tudomásom szerint a honfoglaló RSA kódolást használ : [link]
Tehát midkét megoldás nehezen megvalósitható és nem éri meg a ráforditott időt.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!