Szerintetek a GTA V ára mikor megy le úgy 30 euróra?
Figyelt kérdés
Steames verzió.2015. ápr. 16. 19:06
2/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy hamar mert valahol már 45 Euró . Mondjuk az nem Steames.
2015. ápr. 16. 22:09
3/5 anonim válasza:
gondolkodtam sokat rajta kiadjam-e érte steamen a 60 eurót de belegondoltam hogy annyira vártam mennyit halasztották és amúgy sem szoktam eredetieket venni de ezt az egyet akartam és még most pluszban várjak hónapokat hogy lejjebb menjen ezért inkább megvettem teljes áron. remélem nem volt túl nagy hülyeség
4/5 CptTomato válasza:
Hát az ilyen nagy nevek ára eléggé lassan szokott lejebb kúszni 1-2 éve még a gta iv 25-35 euro között volt.
Akciósan is csak 15-25 között lehetett megvenni.... pedig 2008-as játék.
Én nem várnék rá hogy elérje a 30eurot talán a karácsonyi nagy leárazáskor lesz annyi.
5/5 anonim válasza:
Én is gondolkadtam a steames verzión... Aztán megvettem boltban 4 ezerrel olcsóbban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!