Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 5 PC Social Clubot nem...

GTA 5 PC Social Clubot nem tölti be, ötlet?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem a gta 5-öt a dvdkről és ekkor hozná be a Social Clubot de nem bírja. Csak loading, loading...

Még be sem tudtam regisztrálni semmi patchet sem telepít.

A bejelentkezéshez szükséges platformot sem hozza be!

Segítsetek!!

2015. ápr. 15. 16:54
 1/5 anonim válasza:
Én be vagyok jelenetkezve hivatolos oldalon és még telpítéskor rakot fől patchet is, de ennek ellenére nekem órák múlva sem tölti be miután a a játék indító paneljén jelentkezek be,vagyis bejelentkezéskor nem tölt!
2015. ápr. 15. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Játszanék vele de nem tudok mert a Social Clubot hozza ami csak tölt így a játék sem indul. Nem tom mit csináljak!!
2015. ápr. 15. 19:27
 3/5 anonim válasza:
ugyan ez a bajom, sikerült azóta elindítani???
2015. ápr. 17. 12:32
 4/5 anonim válasza:

Jelenleg ez az egyetlen megoldás:

csináljatok egy új rendszergazda jogú felhasználót amelynek a nevében csak az angol abc betűi vannak pl GTA és ide telepítsétek nekem elsőre elindult így.

2015. ápr. 18. 11:32
 5/5 anonim válasza:
nekem ugyan ez van csak én megcsináltam a fiókot feltelepítettem a GTA 5-öt és megmaradt a hiba és le áll egy idő után a működése.
2015. nov. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!