Létezik olyan PC Játék, amely a Skyrim-hez hasonló játékmenettel és tulajdonságokkal bír?
Előjáróban annyit, hogy mikor megismerkedtem a Skyrim világával, nálam hatalmasat robbantott az egész játék. Megszerettem a világát, a szabadságot amit nyújt, az "azt csinálsz amit akarsz, az vagy aki lenni akarsz" logika szerintem jó pár mai RPG játékot is maga mögé utasít. A kérdésem tehát az lenne pontosabban kifejtve, hogy létezik-e olyan játék, amely szinte majdnem megegyezésig azokkal a jegyekkel van felruházva mint a Skyrim? Jó pár órát beleöltem már a játékba és bármennyire is változatos, már kezd kicsit unalmassá válni. Már utána kerestem és találtam is pár olyan játékot, de azok mindig olyan kritikus ponton tértek el a játéktól ami miatt számomra elbuktak.
A főbb feltételek számomra:
- Teljes mértékű nyílt világ és játékmenet.
- Saját karakter alakítás: nincs előre legyártott főhős, akit azzal a személyes tulajdonságaival keljen elfogadnod amit a fejlesztők adtak neki.
- Realista (már amennyire egy fantasy játék az tud lenni): Tehát ne legyenek 3-4 métereket repülő ellenfelek akik az esés után jókedvűen felállnak és harcolnak tovább. Valamint a tüzijátékszerű varázslás effektusok is tabu.
- Rendelkezzen legalább a Skyrim-hez hasonló grafikával.
- Egyéni, jól személyre szabható fő történetszál, és sok mellékküldetés.
- Lehetőleg ne MMO legyen: nem vagyok híve az online szerepjátékoknak (WoW, LoL, Diablo, stb.)
- TPS nézet
Illetve az se baj ha szabadon moddolható, viszont nem szükséges feltétel!
Akár modern korban játszódóakat is mondhattok. Várom az ajánlatokat!
Olyan játék nem létezik, ami minden feltételednek megfelel.
Amúgy miért kéne minden játéknak a Skyrimhez igazodnia? Számomra messze nem "ő" az etalon RPG (talán mert már unalomig játszottam a többi Elder Scrolls játékot is). A Divinity: Original Sin-t vagy a Pillars of Eternity-t százszor többre becsülöm. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
The Elder Scrolls Online:Tamriel Unlimited nem jó ?
Kivették a havidijas fizetös rendszert igy csak egyszer kell fizetned és tiéd a játék!
-Rendkivul nagy világ, egész Tamrielt bejárhatod.
-Olyan karaktert csinálhatsz amilyent te akarsz.
-Hát van valami varázslati kaszt is de ha te akkarod akkor szerintem kardal,bárdal,palosal is végig játszodhatod a játékok de szerintem elég egyediek a várázslatok az eso-ban.
-grafika nem olyan mint a Skyrim-ben mert egy egyedi motor irányítja a játékot de szerintem elfogadhato.
-A küldetések szinte olyanok mint az skyrimben söt ugyanugy vanak mint a skyrimben (melék küldetések fo küldetések stb) és nem vagy kötelezve a küldetésekhez.
-Az MMO-nem nagy dolog az eso-nál!-ugy kell elképzelni mint a skyrimet csak multy-ban nincsenek szerver keresés, nincsenek pvp vagy no pvp szerverk megveted a játékot inditot és már kezdödik a történet. csak néha anyit látsz hogy páran rohangálnak körülöted de ha barátokal akkarsz játszani no problem!
-Van FPS és TPS- nézet is, bár it a TPS nézet szerintem jobb.
Witcher-sorozat? Én mondjuk elsővel játszottam, másodikkal csak 20percig, és megutáltam :D
Például saját karaktert nem alkothatsz külsőre,képességekben variálhatsz, de mindig van választásod a főtörténeti szál során, hogy ki mellé állsz. :) Nekem ez nagyon jó pont volt. (Amúgy játszottam Skyrimmal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!