Valaki ezekhez hasonló RPG játékot tud?
Skyrim
Divinity 2: Tökmindegy melyik része
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Szóval ilyen normális harcrendszerrel, szép grafikával, és ami a legfontosabb: Jó legyen benne a karakter létrehozás. Szóval, hogy lehessen benne szép karaktereket alkotni.
Dragon Age: Inquisition, csak azért nem jó, mert annak nem ilyen "szabad" a harcrendszere, és ahogy olvasgattam eléggé ronda karaktereket lehet benne létrehozni.
Szóval, ha tudnátok ilyen játékokat, hálás lennék.
Szinte minden MMORPG
Dragon Age
Dragon Age-t irtam, és nem nem minden MMORPG.
MMORPG-k 99%-a még a kijelölős harcrendszerű ronda grafikával.
Azért várom a Black Desert-et.
De, a kérdésembe RPG játékot írtam, bár nem kötöttem ki, hogy nem MMORPG.
TERA, hol kijelölős? És az Archeage?
De akár ott van a Guild Wars 2 vagy az Elder Scrolls Online is.
Azt mondtam, hogy a 100%-a?
Utóbbi 2 meg ronda.
2-t fel tudtál sorolni, a 2000 MMORPG közül. Ez még 99,9% :D
Na, csak hogy tisztázzuk.
A szép grafika nekem a Kingdoms of Amalur: Reckoning-nál már megvan. Ennél szebb a GW2.
De a GW2 már csak azért sem felel meg, mert annak is a kijelölős harcrendszere van, ami ro*adt unalmas.
Másrészt, én inkább a karakterekre figyelek oda egy RPG-ben. (nem egy FPS-ben.. várj, lehet, hogy te látod a Crysis-ben a karakteredet, én nem... nem tudom, lehet velem van a baj.)
TERA az tökéletes lenne, de nincsen end-content, másrészt a gazdaság már be van állva. (Hopp, hogy figyelek. :D)
Bár én a kérdésemben inkább csak egy sima RPG és nem MMORPG-re vagyok kíváncsi. Remélem vágjátok a különbséget.
Szerintem várd meg a később megjelenő játékaid, ennyi apróságon fennakadó játékossal én nem tudok mit kezdeni.
Kajak nem tudok neked mit ajánlani, mert valahol úgyis belekötnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!