Gamekiller15 kérdése:
Na sziasztok. A clans.hu-ról vásároltam CoD4 szervert 10slot-osat. Hogyan is tudnék én indítani szervert? Milyen program kéne hozzá, lépésenként, ha lehet szájbarágósan a lépéseket. Már vagy 20 lehetőséget próbáltam.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 20:35
1/1 anonim válasza:
Ha már megvetted a szervert, akkor a szerver már létezik. Márcsak configolni kell. (Webadmin, total cmd) Kérj segítséget a Clans.hu -tól minden játékhoz külön emberük van aki tud segíteni a configgal, ő el fogja magyarázni.( Régen volt közöm a clans.hu -hoz, ha az akkori viszonyok nem változtak, kedves és segítőkész segítségre számíthatsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!