A PDF Complete programot hogyan törölhetem, ha már minden módon próbáltam, de nem ment?
Figyelt kérdés
Először próbálkoztam a Vezérlőpulton a Programok telepítése/törlése menüvel, de nem törölte. Utána belementem a program mappájába, az ottani uninstall fájllal akartam törölni. Először azt írta ki, hogy most nem lehet törölni, indítsam újra a gépet. (?) Másodszor megint megpróbálkoztam az uninstall fájllal, erre lefagyott az Uninstall Launcher vagy mi, és kiírta, hogy nem válaszol. Harmadszorra ugyanígy jártam. Végül megkíséreltem úgy is, hogy a komplett mappát a kukába dobom, kérte a törlés jóváhagyását, az igenre mentem, erre megint kérte a jóváhagyást, megint az igenre mentem, és ez így ment egy darabig, mert nem csinált semmit. Én már ott tartok, hogy agyvérzést kapok. Most csak én vagyok ennyire hülye és béna, hogy nem tudok törölni egy nyomorék programot? Ez rosszabb, mint egy vírus, mintha képtelenség lenne eltávolítani a programot. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni, totál kiakadtam most ezen, ennyit még szerintem egyetlen programmal sem szívtam.2014. aug. 1. 21:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!