Hogyan tudnám fejleszteni magam FPS játékokba?
Több éve játszok már ilyenekkel,sajna valahol mindig csalnom kellett,most eljutottam addig A pillanatig,amikor már azt gondoltam,elegem van a csalásokból,játsszunk végre tisztán!
A Call of Duty 1-et eddig csalás nélkül játszom,legkönnyebb fokozaton,de a hajós pályán a fedélzeten mindig kinyírnak!
(Ironikusan hangzik,de így igaz :) ) (nagyobbgondomnelegyen és társai válaszokat nem kérek! ) THX
Na, azért ez durva. Ha valaki egy egyszerű rágcsálón gyenge, akkor alig fog javulni a teljesítménye, hiába költ rá 10k+-os egérre..
Lehet nem találtad el, hogy milyen egérérzékenység jó neked. Játékban állítgasd, nem kell DPI váltó gomb. Nagyon kevés játék van, ahol nem lehet konfigurálni rendesen az egeret. Nekem is gamer egerem van, de a DPI-hez nem nyúltam még.
Szerintem nem feltétlen a célzásoddal van baj, egy FPS nem csak abból áll hogy lelövöd az ellent. Ha kiállsz eléjük, akkor megdöglessz. Fedezékbe kell vonulni, épphogy egy pillanatra kilesni, lőni, és vissza..
A CoD 1- ben van quick save, quick load, így akkor mented el amikor akarod. Nekem Normálon sem volt túl nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!