Hogyan tudnám fejleszteni magam FPS játékokba?
Több éve játszok már ilyenekkel,sajna valahol mindig csalnom kellett,most eljutottam addig A pillanatig,amikor már azt gondoltam,elegem van a csalásokból,játsszunk végre tisztán!
A Call of Duty 1-et eddig csalás nélkül játszom,legkönnyebb fokozaton,de a hajós pályán a fedélzeten mindig kinyírnak!
(Ironikusan hangzik,de így igaz :) ) (nagyobbgondomnelegyen és társai válaszokat nem kérek! ) THX
fps-ben fejlődni nehéz, mert alapvetően jó reflexek kellenek hozzá, ha az nincs meg, az fps nem a te műfajod.
Próbálkozz osu!-val, hátha fejlődik az egér mozgatási érzéked. A másik egy minimum 4000 dpi-s normális játékra szánt egér (10k a beugró, onnan csak felfele megy).
Játsz a serious sam sorozat bármyelyik részével...
ha ott nehéz fokozaton is relatív simán megy a játék akkor elsajátítottad az "alapokat".
4000 dpi?? azzal lehetetlen célozni. Az én egerem 800-tól 2000-ig állítható, de a második legkisebb érzékenységi fokon nyomom. Amúgy ez beállítható a játékban is. Én Battlefield 2-ben annak idején egy régi fehér egérrel voltam az elsők között.
Amúgy gyakorolj. Warface - első co-op pálya. az nagyon könnyű. (a játék ingyenes steamen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!