Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti melyik korosztályt és...

Ti melyik korosztályt és népet nem szeretitek a közösségi játékokban, és miért?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, de engem például a LoL-ban idegesítenek a 15 év alattiak, még azok is, akik magyarok. Főleg, amikor premade-ben vannak...
2015. ápr. 10. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Összes Kelet-EU

Ruszkik

Dánok

Spanyolok

Franciák

2015. ápr. 10. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Általában idegenszívű hazaárulónak tartanak, amiért nem vagyok hajlandó magyar klánban játszani. Sajnos, a tapasztalat...

Olyan játékkal nem játszom, ahol mikrofonos kommunikáció zajlik. Nem hiányzik, hogy orosz tizenévesek káromkodjanak a fülembe a visító hangjukon.

2015. ápr. 10. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
magyar,orosz és 9
2015. ápr. 10. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Haha, ismerős a helyzet :D

Én is játszom LoL-t is, és tényleg nagyon sok a kid, akik képtelenek a normális hozzáállásra a többiekhez, megy az anyázás, szándékos trollkodás, stb, bár nem minden kölyök ilyen, és az idősebb játékosok között is akadnak sajonos sportszerűtlenek. A nép terén nem általánosítanék, de összességében a kelet-európaiak között több az idegesítő, együttműködésre képtelen játékos, mint a nyugat-európaiak között. A közkeletű nézetekkel ellentétben én nem diszkriminálok senkit a nemzetisége miatt, a lengyelek között is ugyanúgy vannak idegesítő kölykök, akik ott élik ki magukat, meg normális és korrekt játékosok is, mint a magyaroknél vagy bármelyik másik népnél, csak mivel nagyon sok lengyel játszik eune-n, nyilván sok kellemetlen lengyel játékossal fut össze az ember, de ez egyszerű statisztika, nem rosszabbak semmivel a többieknél. Ami nagyon nem tetszik viszont, hogy ugyan nincs benn a nevemben utalás rá, hogy magyar vagyok, és angolul kommunikálok, de ha egy román játékos rájön erre, sokszor egyből anyázni kezd érte.

2015. ápr. 10. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:

attól függ milyen játék.

Orosz, lengyel, magyar kisgyerekeket szívből rühellem.

2015. ápr. 10. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
A mikrofonos, orosz visítozás, és a román anyázás ismerős. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok, egyből elkezdte: "Na kell vissza Erdély? Na? Az már a mienk"
2015. ápr. 10. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Oroszok, 10 év és az alattiak.
2015. ápr. 11. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Németeket gyűlölöm. Elég rossz tapasztalatom volt velük. Ha kell bővebben kifejtem.
2015. ápr. 11. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Oroszok, lengyelek, magyarok, és mindenki aki 14 alatt van. No meg a franciák.
2015. ápr. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!