Ti melyik korosztályt és népet nem szeretitek a közösségi játékokban, és miért?
Összes Kelet-EU
Ruszkik
Dánok
Spanyolok
Franciák
Általában idegenszívű hazaárulónak tartanak, amiért nem vagyok hajlandó magyar klánban játszani. Sajnos, a tapasztalat...
Olyan játékkal nem játszom, ahol mikrofonos kommunikáció zajlik. Nem hiányzik, hogy orosz tizenévesek káromkodjanak a fülembe a visító hangjukon.
Haha, ismerős a helyzet :D
Én is játszom LoL-t is, és tényleg nagyon sok a kid, akik képtelenek a normális hozzáállásra a többiekhez, megy az anyázás, szándékos trollkodás, stb, bár nem minden kölyök ilyen, és az idősebb játékosok között is akadnak sajonos sportszerűtlenek. A nép terén nem általánosítanék, de összességében a kelet-európaiak között több az idegesítő, együttműködésre képtelen játékos, mint a nyugat-európaiak között. A közkeletű nézetekkel ellentétben én nem diszkriminálok senkit a nemzetisége miatt, a lengyelek között is ugyanúgy vannak idegesítő kölykök, akik ott élik ki magukat, meg normális és korrekt játékosok is, mint a magyaroknél vagy bármelyik másik népnél, csak mivel nagyon sok lengyel játszik eune-n, nyilván sok kellemetlen lengyel játékossal fut össze az ember, de ez egyszerű statisztika, nem rosszabbak semmivel a többieknél. Ami nagyon nem tetszik viszont, hogy ugyan nincs benn a nevemben utalás rá, hogy magyar vagyok, és angolul kommunikálok, de ha egy román játékos rájön erre, sokszor egyből anyázni kezd érte.
attól függ milyen játék.
Orosz, lengyel, magyar kisgyerekeket szívből rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!