WoTon sokat számít közepes tankoknál?
Skillezési elméletemen emésztem magam, mivel leszedtem 10% exp bukásos cuccal, hogy V2-esre csináljam, és húzom a számat hogy elrontottam... és az első volt a tuti.
Sokat számít medeknél a simautazás és a parancsnoki álca?
Megérte cserélni kuplungégetésre a simautazást, illetve a parancsoki álcát felderítőre cserélni? TD-kre pakolnám a full camot, felderítőt csak a med mozgékonyság, látótávolság kombó végett tettem rá, no meg a kuplung égetést, mivel én csak artyknál szoktam menet közben adni az áldást. Azt most totál rágódás van ezen... Várom a fene nagy szaktudásotok!
V1:
6.érzék/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Pillanatkép/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Simautazás/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Helyzetfelismerés/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Biztonságoselhelyezés/Álca/Javítás/Elitalkulat/
V2:
6.érzék/Felderítő/Javítás/Elitalakulat/
Pillanatkép/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Kuplungégetés/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Helyzetfelismerés/Álca/Javítás/Elitalakulat/
Biztonságoselhelyezés/Álca/Javítás/Elitalkulat/
Oké...azért ez nem egy RPG... különösebben nem kell agyalni az ilyesmin... van néhány alap elv pl:
Elsőnek érdemes majdnem mindig a Brothers in Arms-ot fejleszteni mindenkin,
lassu tankokra érdemes a javítóképeséget kilokkolni
scout-okra érdemes minéltöbb view range és rádiós skillt rakni.
Td-kre pedig camo-t
kb ennyi a többi leginkább rajtad múlik nem nagyon "kell" semmit és a fentiek is csak amolyan ajánlások.
Én csak arra próbáltam utalni hogy összeségében nem sokat számítanak a skillek persze jobb ha van de nem befolyásolja a tankodat annyira mint az equipmentek ...vagy hogy kifejlesztesz valami újat.
Van egy két hasznos skill ezt aláírom de azok nagyrésze is csak akkor teljesedik ki ha elég jó az ember amúgy is.
Konkrét tankokat mondj, mert ez tényleg változó. Nem minden med/td ugyan olyan.
Ha kéne játékban segítség írj pm-ben. Mondok egy nevet és felvehetsz a játékban. Ott minden tanknak tudok mondani egy jó skill tree-t.
Ui.: Soha sem kezdjük BoA-val a fejlesztést, előszór olyan képességeket választunk, ami % növekedés közben is adja a bónuszokat pl álca, amint elértük azt a szintet, hogy skill resetnél maradjon egy 100%-os skillnek tapasztalat akkor nyomhatunk resetet és mehet a BoA, addig nem.
Hát orosz tankok utána ez normális. Az Orosz tankok nagyon jól kiegyensúlyozott tankok, azokhoz kell kb a legkevesebb tudás, hogy jól teljesíts.
Pl. egy Leopardot, főleg a prototype verziót, csak egy skilles játékos tudja jól vezetni, miközben egy t-54 vagy akármelyik t10 orosz medhez, nem kell annyi tudás. Azok jól pattognak, mobilisek és viszonylag jó fegyverük van. Miközben pl. leonak kb 20 armor, t49 egy lövéssel -1050 élet fél legénység/modulok megsemmisitve. Egy t7 arty egy lövéssel kiszed, t10 nek meg elég melléd lőnie és halott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!