[link] vagy www.vatera.hu . Utóbbinak a keresöjébe kell beütni!
2010. febr. 19. 18:02
2/12 anonim válasza:
ne pazarolj erre pénzt,senki sem használja,csak azért kell neki mert szép színes...
2010. febr. 20. 15:32
3/12 anonim válasza:
ma már gáz a gyerek körében is, évekkel ezelőtt volt módi
2010. ápr. 1. 11:50
4/12 anonim válasza:
Most minek kell ilyen parasztnak lenni? Kit érdekel, hogy kinek mi a menő? Mi van akkor ha neki azért kell mert szép színes? Már ne is vegyen a gyereknek szép színes kártyákat? Amúgy szerintem nem gáz, mert nagyon szép a grafikája. Hogy mondhatsz ilyet hogy gáz te agyoniskolázott...
Kedves Szülő! Ne hallgass azokra a barmokra!
2010. ápr. 1. 22:50
5/12 anonim válasza:
Kedves Szülő ! Igaza van az előttem lévőnek , ne hallgass rájuk , ha az kell neki , hajrá :) . Innen személyesen vagy internetes rendeléssel is hozzás tudsz jutni :D : [link] .
Sok sikert :D .
2010. ápr. 9. 14:38
6/12 anonim válasza:
a büdős a fiának meg az apukájánakis hülye parasztok meg azokis akik kiírták az oldalakat milyen drágák már ezek a parasztkártyák én bíztos hogy nem fogok venni hahaha!:)
2015. aug. 10. 18:19
7/12 anonim válasza:
remélem a fiának a soha büdős életbe nem fogja megvenni a kártyáit! :)
2015. aug. 10. 18:21
8/12 anonim válasza:
Abrusz Mihály mindenki lesz*rja mit gondolsz csak egy kötekedő kis szalámis gyerek vagy.Ha ö azt szereti akkor maradj magadnak te sz*rágó paraszt.Az ilyen b*dös köcsög idióta retardáltak-ért nem szeret senki itten kérdéseket feltenni.Hogy B*szott volna meg egy sűn te nagyképű k*csög.
2016. júl. 28. 15:24
9/12 anonim válasza:
Vagy Abruzs Mihály
2016. júl. 28. 15:25
10/12 anonim válasza:
Ja mégvalami akik itt irogatják hogy nem menő a yugioh.
Le sz*rom hogy mi menő és mi nem van mindenkinek stílusa amugy vannak gyűjtök akik gyüjtik én is ilyen vagyok és mondjak valamit nem azért mert szép csillogó hanem azért mert jól készítet. Egyébbként az anime is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!