Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of warcraft távolsági...

World of warcraft távolsági kasztok?

Figyelt kérdés
Olyan kasztot keresek ami úgymond instant lövő. Tehát nem kell várjak, hogy felteljen a képesség (esetleg lehet mozogni közben) és képes legyen nagyon nagy támadásra, hogy pvp-re alkalmas legyen. Melyik kaszt felel meg a leírtaknak? (A lényeg, hogy ne kelljen egy helyben várni a castra)

2015. ápr. 6. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
hunter
2015. ápr. 6. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Végignéztem a kasztokat :D

SV hunter, Fire mage, Elem Shaman között gondolkodok. Ezek közül melyik a legesélyesebb?

2015. ápr. 6. 15:24
 3/4 Kroptor válasza:
Hunter gyors, nemkell sokat várni, de hamar kifogy a focusból. Shamannak a lighting boltja (azthiszem) kasztolható mozgás közben is, de neki is inkább castolós, nem instant spelljei vannak (legalábbis ami a rdps-t illeti). A fire mage a legrosszabb választás, ha nem akarsz egyhelyben állni :D (esetleg még a destru lock lehet jó választás)
2015. ápr. 8. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Elem shamannal jó 8 éve nem játszottam, így erről nem tudok mit mondani, bocsi + a játékot is otthagytam, mióta bejelentették a hivatalos aranyvásárt.

Fire lehet neked való, sok instantja van + van spell ( Scorch), amit lehet castolni mozgás közben, de így is, lesz bőven, amikor meg kell állnod.

Hunterrel annyit mozogsz, amennyit akarsz, azért ajánlottam azt.

2015. ápr. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!