Miért kevés az fps-m a World of Warcraft című játékban?
A PC-m viszonylag elfogadható, a játék nem túl erős gépigényt követel, de szeretném tovább részletezni a dolgokat:
-Intel 4690K 4 mag 3.5 Ghz (Turbo 3.9 Ghz)
-8 GB RAM DDR3 Kingstone
-AMD Radeon 6750 1GB DDR5 (Core clock - 740 Mhz, Memory clock - 4800 Mhz)
-Tápegység - Chieftec 650 W
-Internet - 10/1 Mbit/s
A gépem nem rég lett újra formázva, így Windows 7 64 bitről -> Windows 8.1 64 bitre került, de a probléma még továbbra is fenn áll!
Eredetin játszom Ragnaros és az Arathor szerveren.
Ha fullra veszem a grafikát, 15-20 fps-m lesz, ami szaggatást jelez nálam. Ha Mediumon hagyom, 25-30 fps-m lesz ami játszható nagyjából. De mivel a játék nem kér túl nagy gépigényt és a játék élményért szeretném ezt fullosan játszani, talán könnyen meglehet hogy nem a PC-mel van a gond, drivereket frissítettem, játékot frissítettem, addonok nélkül is kipróbáltam (de semmi változás), és ki is porszívóztam (ha ez is beleszámít). Véleményetek, ötletek?
Előre is köszönöm!
zsenge az a vga wow-hoz, nvidia kártyákkal sokkal jobban megy az eredeti wow, tapasztalat.
Árnyékokat lődd ki, v-syncet is, illetve az élsimítást is kiveheted, úgy mennie kell.
Köszönöm szépen a segítségeteket! :)
Lenne még 1 bónusz kérdésem is, körülbelül milyen videókártyát vegyek hogy a core clock és a memory clock órajele megfelelő legyen egy wow fullos futtatásához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!